Hopp til innhold

7 produkter

Jabra hodetelefoner med unike funksjoner

Jabra designer alle sine lydprodukter til å gi deg de beste opplevelser når du trener, sitter på kontoret eller er ute på farten. I dag utvikler de både hodetelefoner, høreapparater og profesjonelle headset under samme tak og det gir perfekte rammer for å skape avanserte True Wireless og trådløse in-ear hodetelefoner med unike funksjoner til dine behov.

Spesielt med Jabra hodetelefoner

  • Førende innenfor True Wireless
  • Unike smartfunksjoner til trening (pulsmåler, skritteller, coach m.m.)
  • Stort utvalg av vann- og støvtette hodetelefoner
  • Suveren in-ear passform
  • Krystallklar samtalekvalitet

Jabra trådløse hodetelefoner

De fleste Jabra hodetelefoner i vårt utvalg er trådløse, så du kan bruke dem helt problemfritt, uansett om du er i treningssenteret, i parken eller på toget. Jabra trådløse hodetelefoner kobles til via Bluetooth som etter hvert har blitt standarden innenfor trådløse hodetelefoner, i hvert fall de som er beregnet til å ha med på farten. Det betyr at du enkelt kan koble til din mobiltelefon via Bluetooth, og deretter la den bli i lommen eller vesken, selv når du vil skifte sang eller sette musikken på pause.

Bluetooth er ideelt til trådløse hodetelefoner fordi du kan bruke det, uansett hvilken plattform du bruker til musikk, podcast osv. og uansett hvilken telefon du har – selvfølgelig forutsatt at den har Bluetooth.

Jabra headset – samtaler og god lyd på farten

Mange Jabra høretelefoner har innebygget en eller flere mikrofoner, så du kan bruke dem til samtaler også. Det gir deg enda større fleksibilitet, når du ikke trenger å koble fra hodetelefonene og finne frem telefonen fra lommen, hvis noen ringer til deg. Du besvarer ganske enkelt bare samtalene direkte på ditt Jabra headset, som også sørger for at din tale kommer klart og tydelig gjennom til mottakeren.

Hvis telefonen din har Siri, Google Assistant eller andre stemmeassistenter kan du dessuten legge til avtaler i kalenderen din, og sende beskjeder til folk ved å inntale dem i Jabra headsettet, som automatisk aktiverer stemmekontroll på din telefon.

Jabra headset til sport og trening – stor spisskompetanse

Jabra headset blir særlig forbundet med sport, men du kan naturligvis også bruke dem når du streamer film fra din bærbare, hører musikk til arbeidet eller lytter til et podcast på toget.

Fordi Jabra headset blir laget med fokus på en aktiv livsstil, er de også blant de beste når du skal finne den perfekte treningspartneren, enten i treningssenteret, på sykkelen eller løpeturen i skogen.

Komforten er på topp, så du kan ha et Jabra headset på ørene i lang tid, uten at du blir irritert, eller de begynner å irritere. Jabra lager både de populære in-ear headset, som sitter inne i ørene, samt de tradisjonelle on-ear og over-ear headset med de større ørekoppene og bøylen som går over hodet.

Jabra har flere vanntette hodetelefoner til sport og regnvær. Noen av in-ear modellene kan også tåle at du skyller dem i vann, så du hele tiden kan holde dem rene og uten smuss og svette.

In-ear Jabra headset

De fleste in-ear Jabra headset er såkalte True Wireless som bare består av to earbuds som kobles sammen via en trådløs forbindelse. De kommer i et flott og praktisk etui, som du enkelt kan ha med i lommen.

Du kan også få in-ear Jabra headset med nakkekabel som forbinder de to earbuds-ene. Forbindelsen til din telefon er fremdeles trådløs, men nakkekabelen kan gi deg ekstra sikkerhet, og du kan ha headsettet hengende rundt halsen når du ikke bruker det. Noen av nakkekablene er laget litt tyngre, så de ikke hopper opp og ned når du beveger deg, men blir liggende rundt nakken, helt uten å sjenere deg. Dette er et typisk trekk for Jabra headset; det er tenkt på selv de minste detaljer, så funksjonalitet og komfort er virkelig bra.

Felles for de fleste Jabra headset og hodetelefoner av in-ear typen er at du kan tilpasse øreproppene, så du kan få en form og størrelse som passer helt til dine ører. Så snart du har funnet den rette earbud-en kan du lukke fullstendig ute omgivelsene, så du kan fordype deg i lydbøker og podcaster, eller du kan gå helt «in the zone» når du trener. Dette kaller Jabra for passive noise cancellation, og det betyr at du får imponerende lydkvalitet og effektiv isolering mot støy fra omgivelsene så snart dine earbuds sitter riktig i øregangen.

On-ear og over-ear

Jabras over-ear og on-ear høretelefoner og headset er alle laget i komfortabelt lettvektsmaterialer, så de er behagelige å ha på, selv i mange timer i strekk. Du får myke øreputer, polstret hodebøyle og et lekkert og flott stofftrekk – alt dette bidrar både til komfort og utseendet.

Over-ear modellene omslutter ørene dine, mens on-ear modellene sitter på ørene dine. Begge typene kommer med lang batterilevetid og mulighet for hurtiglading, hvis du allikevel går tom for strøm og trenger å komme videre, med god musikk i ørene.

Finn Jabra hodetelefoner i disse kategoriene

Smarte og praktiske funksjoner

Jabra har i høy grad tenkt på funksjonaliteten i sin produktutvikling. Det betyr blant annet at Jabra headset og hodetelefoner er laget for å motstå både skiftende vær og et høyt aktivitetsnivå. De har forskjellige grader av støv- og vanntetthet, så du trenger ikke å bekymre deg hvis du tar en løpetur i regnvær, eller gir maks når du trener i treningssenteret.

Utover dette, så har Jabra også inkorporert en rekke smarte funksjoner som gjør opplevelsen din enda bedre. Du finner blant annet Jabra headset med innebygget skritteller, pulsmåler og stemmecoach som gir deg instruksjoner og råd underveis i treningen din.

Jabra Sound+ app er Jabras egen applikasjon og det perfekte tilbehøret til dine Jabra hodetelefoner. I appen kan du stille inn dine personlige preferanser for lyd, støydemping, stemmeassistent m.m. Du kan også installere oppdateringer direkte i appen, så du ikke behøver å koble til Jabra hodetelefonene til PC-en.

HearThrough lar lyd fra omgivelsene komme inn til deg, hvis du ønsker det. Det er for eksempel praktisk når du beveger deg rundt i trafikken når du har på Jabra headsettet og derfor trenger å kunne holde øye med omgivelsene dine.

SmartSound analyserer lydmiljøet og bruker automatisk dine personaliserte lyd- og HearThrough-innstillinger, så du får nøyaktig den lyden du ønsker, når du har bruk for den. Du får adgang til SmartSound via Jabra Sound+ appen.

Stemmeassistentene Amazon Alexa, Siri og Google Assistant kan brukes i utvalgte Jabra headset. De gir deg muligheten til å bruke stemmekommandoer for å gjøre avtaler, skifte musikk, få lest opp beskjeder og mye mer.

Smart aktiv støydemping (ANC) reagerer på dine omgivelser og blir automatisk aktivert i ditt Jabra headset, hvis det fanger opp uønsket bakgrunnsstøy. Det er dine personlige innstillinger i appen som avgjør når ANC starter.

Jabras historie

Jabra historie går mange år tilbake og det er derfor ikke overraskende at de i dag er blant de førende innenfor høretelefoner og headset. Virksomheten ble kjøpt opp av GN Audio i 2000. GN Audio er en del av danske GN Group, som ble grunnlagt for mer enn 150 år siden og er en av de store spillerne på markedet for høreapparater og hodetelefoner.

Erfaringer og kunnskap samlet på ett sted

Jabra er i dag de eneste som produserer headset og høreapparater på samme sted. De har delt opp Jabras headset i to hovedgrupper: til fritid og til profesjonelt bruk. De bruker deres mangeårige erfaring og store kjennskap til bransjen og kombinerer det på tvers av de forskjellige gruppene, så du får produkter i toppkvalitet og med de nyeste og beste teknologier inkorporert.

Søsterselskapet GN Hearing er verdens førende eksperter innenfor høreapparater og Jabra har stor glede av deres enorme viten, så de kan være blant de førende med nye lydteknologier og innovasjoner innenfor bransjen.

Bak alle Jabra produkter ligger det hundrevis av timer med forskning og utvikling. Det gjør at Jabra headset er mer intelligente og inneholder flere funksjoner enn de fleste andre produkter på markedet.

Grunntanken i alt Jabra foretar seg, er at de vil gjøre lyden i alles hverdag bedre. Samtidig er alt i Jabra headset designet med et formål, så du får full funksjonalitet overalt på og i produktene. Det er fokus på selv de minste detaljer og alt har en funksjon, så ikke noe er der bare for utseendets skyld. Men det betyr ikke at utseendet ikke er gjennomtenkt. Jabra headset og hodetelefoner er gjennomført, så du får både funksjon, komfort og design i toppklasse.

Hodetelefoner fra andre merker

Sony hodetelefonerSennheiser in-ear hodetelefonerBowers & Wilkins høretelefonerDenon hodetelefonerBang & Olufsen hodetelefonerSennheiser hodetelefoner