HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Marshall Stockwell II Limited Edition Bluetooth høyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marshall Stockwell II Limited Edition Bluetooth høyttaler

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Marshall Stockwell II er en kompakt Bluetooth-høyttaler med ekte rock’n’roll-attitude fra Marshall og batteri til over 20 timer med trådløs musikk. Perfekt til å slenge i sekken, slik at du kan nyte fet musikk med vennene sine hvor som helst.

Marshall Stockwell II – kompakt Bluetooth-høyttaler i ikonisk rock’n’roll-design

  • 20 timers batteritid
  • Spiller både forover og bakover
  • Kan pares med to telefoner samtidig
  • Ikonisk rock’n’roll-design
  • Batterimåler og hurtiglading

Stockwell II er en kompakt Bluetooth-høyttaler med over 20 timers spilletid på det innebygde batteriet. Designet er tatt rett ut av Marshalls rockunivers. Stockwell II er laget i samme stil som Marshalls legendariske gitarforsterkere med et røft metallgitter, ikonisk Marshall-logo og kontrollknapper på toppen. Reimen er foret med stilig rød velur på innsiden – på samme måte som mange gitarkasser.

Høyttaleren passer fint i en sekk, og den tåler en regnbyge, hvis du skulle være så uheldig å glemme den utendørs. De innebygde høyttalerelementene spiller både forover og bakover, slik at du kan sette Stockwell II i midten, mens du og vennene dine sitter i ring og hygger dere.

20 timer med musikk, hurtiglading og klar til utflukter
Stockwell II kan spille i over 20 timer på en full opplading, og batterimåleren forteller deg hvor mye strøm du har igjen. Skulle batteriet allikevel nærme seg tomt, så gir en rask opplading på 20 minutter deg opptil 6 timers spilletid. Da får du mulighet til å spille masse god musikk på et blunk, uten at du trenger en stikkontakt i nærheten.

Høyttaleren kan pares med to telefoner samtidig, slik at du og vennene dine enkelt kan bytte på å velge musikk. Du kan også spare strøm på telefonen ved å koble den direkte til høyttaleren med en minijack-kabel i stedet for å spille trådløst med Bluetooth.

Marshall Stockwell II fås i sort finish. Ladekabel medfølger.

Stockwell II i Burgundy finish fås kun i en begrenset periode eller så lenge lageret rekker.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning