Hopp til innhold

6 produkter

Bowers & Wilkins hodetelefoner – erfaring og avansert teknologi

Lydeksperten Bowers & Wilkins har flere årtiers erfaring og står bak hodetelefoner som imponerer på stort sett alle parametre. Funksjonene i B&W hodetelefoner spenner bredt, så du er sikker på at du finner et par som lever opp til dine behov.

B&W hodetelefoner: in-ear, on-ear og over-ear

Når du hører lyden fra B&W hodetelefoner, er det ingen tvil om at den erfarne engelske produsenten har styr på hva de lager. En stor del av den avanserte teknologien fra Bowers & Wilkins høyttalere er tatt med over til deres B&W hodetelefoner, så du får lekker hi-fi lyd i absolutt toppklasse.

Du får fritt valg på alle hyller når det kommer til passform. Merket har nemlig alle tre typer i sitt sortiment. Alle er laget med stort fokus på komfort og funksjonalitet, så de er behagelige og praktiske å bruke, uansett om de sitter i, på eller rundt ørene dine.

B&W hodetelefoner: in-ear

Bowers & Wilkins in-ear hodetelefoner skjemmer bort ørene med små earbuds med lekker passform og materialer i høy kvalitet.

De fleste har en nakkekabel, så du slipper en lang kabel som irriterer deg og vikler seg inn i seg selv. Nakkekabelen er laget av silikon og gummi og føles god og myk rundt nakken. Materialet gjør dessuten at den blir værende der den er når du har hodetelefonene i ørene.

En del av in-ear modellene er dessuten magnetiske, så de klapper sammen mot hverandre når du tar dem ut av ørene – dermed er det enklere for deg å bære rundt på dem når du ikke hører på musikk, uten å skulle frykte å miste dem.

B&W hodetelefoner: on-ear og over-ear

Hvis du helst vil ha større hodetelefoner med myke ørekopper og en bøyle som sitter over hodet, kan du velge mellom on-ear og over-ear.

On-ear hodetelefoner sitter på ørene og er normalt lettere enn over-ear. Til gjengjeld kan du ha et par over-ear hodetelefoner på i lengre tid, uten at ørene dine blir irriterte eller ømme.

Begge typer fra Bowers & Wilkins er veldig gode når de skal få deg inn i din egen verden, fordi for mange virker det mer isolerende når hodetelefonene sitter oppå eller rundt ørene.

Hodebøylen på de fleste B&W hodetelefoner er laget av karbonfiber som er sterkere og en del lettere enn metall, så de ikke blir tunge å ha på seg. Ørekoppene er myke og laget av et tekstil som er nano-behandlet, så de avviser støv, vann og smuss.

Bowers & Wilkins headset

Størstedelen av produktene fra Bowers & Wilkins er headset, da de har innebygde mikrofoner som gjør det mulig for deg å foreta oppkall direkte fra headsettet.

Et Bowers & Wilkins headset kan du styre med knappene på siden, og dermed er det veldig enkelt og fleksibelt for deg, når det for eksempel kommer et oppkall. Du trenger ikke lengre å lete etter telefonen i lomma når du skal besvare et oppkall, men kan ordne all navigasjon direkte på ørekoppene eller kabelen.

En del Bowers & Wilkins headset er dessuten vann- og smussavvisende, så de kan tåle at du bruker dem når du trener eller er utendørs i lett regnvær.

Trådløse B&W høretelefoner

I dag er tendensen at høretelefoner som du har med på farten er trådløse, så størstedelen av B&W høretelefoner har naturligvis Bluetooth, så du enkelt kan koble dem til din mobiltelefon eller en annen enhet. Bluetooth er en smart løsning til trådløse høretelefoner, fordi det fungerer på tvers av plattformer og operativsystemer, så du behøver ikke være bekymret for om høretelefonene er kompatible med dine enheter.

I tillegg er det, avhengig av modell, mulig å koble til mer enn en enhet til dine Bowers & Wilkins hodetelefoner med Bluetooth, så du kan skifte mellom for eksempel din mobiltelefon og PC i løpet av dagen, uten at du behøver å opprette forbindelse på nytt hver gang. Så snart dine B&W Bluetooth hodetelefoner har vært tilkoblet en enhet, oppretter de automatisk forbindelse neste gang du skal bruke dem.

Bowers & Wilkins hodetelefoner med noise cancelling

I noen av modellene fra Bowers & Wilkins får du også active noise cancelling (ANC) som lar deg lukke ute all verdens støy og lyder. Det er perfekt i de situasjonene hvor du trenger å konsentrere deg, eller hvis du sitter i et bråkete tog eller fly og du helst vil slippe timevis med støy.

I tillegg til vanlig noise cancelling har du i noen modeller også muligheten for å velge mellom flere nivåer av støyreduksjon. Hvis du sitter i et fly eller er omgitt av bråkende mennesker, er det kanskje ideelt for deg å bruke funksjonen på høyeste nivå, men hvis du sitter hjemme og har lyst til å følge med på hva som foregår omkring deg, uten at støyen forstyrrer deg, er det en fordel å kunne skru litt ned på støyreduksjonen. Det er dessuten en fordel å kunne slå av noise cancelling-funksjonen når du beveger deg rundt i trafikken, så du kan høre omgivelsene dine og ikke bringer deg selv eller andre i fare.

Automatisk av/på-funksjon

En ytterst brukervennlig funksjon er automatisk av/på av din musikk, hvis du har bruk for å høre hva din sidemann sier, eller hvis du skal bestille noe i kaffebaren på vei hjem, med hodetelefonene på fullt kjør.

Du tar nemlig bare ut den ene ørekoppen eller henger hodetelefonene rundt halsen, så settes musikken automatisk på pause, inntil du tar dem på igjen. Den starter naturligvis på samme sted når du tar på hodetelefonene igjen. Du slipper altså å gå glipp av noe i din favorittsang, eller å lete etter pauseknappen når noen henvender seg til deg.

Bowers & Wilkins PX og PI

B&W hodetelefoner kommer overordnet i to forskjellige serier. Bowers & Wilkins PX og Bowers & Wilkins PI. I PX-serien er særlig PX7 og PX5 populære. De er henholdsvis in-ear og on-ear hodetelefoner, som begge kan holde det gående i opptil 30 timer før de lades. Du kan altså gå veldig lenge på en oppladning og i tillegg lades de raskt opp, så du ikke skal unnvære dem alt for lenge. Bowers & Wilkins PX er blant annet utstyrt med avansert noise cancelling, som du kan slå på når du vil lukkes inn i din egen verden og lukke ute omverdens lyder. B&W PX hodetelefoner er hyppig brukt i fly og andre transportmidler, nettopp på grunn av mulighetene for å filtrere vekk støy, så du kan konsentrere deg om ditt.

Bowers & Wilkins PI-modellene er in-ear hodetelefoner. De lar deg lytte til din yndlingsmusikk i opptil 12 timer, noe som er mer enn rikelig til en lang flytur, en dag på kontoret eller kanskje når du skal ut på en roadtrip. PI-serien er populær til trening og en generelt aktiv livsstil, da de er små og ikke veier så mye. Det gjør dem ideelle til løpeturen og i treningssenteret når du har bruk for motiverende musikk, men ikke vil ha unødvendig store og tunge hodetelefoner å passe på.

Finn dine nye B&W hodetelefoner hos HiFi Klubben

Hvis du liker tanken på et Bowers & Wilkins headset, eller et par kule B&W hodetelefoner, er du alltid velkommen inn i din lokale HiFi Klubben og bli betatt av utvalget. Det er en veldig god måte å sjekke ut forskjellige modeller, lytte til din yndlingsmusikk i dem og føle komforten, før du beslutter deg for hvilke B&W hodetelefoner som skal være ditt neste.

Hvis du trenger hjelp, står vi alltid klare med grundig veiledning – og vi oppfordrer alltid til å føle på og lytte med de hodetelefonene du har forelsket deg i, før du velger. Du kan også undersøke utvalget hos noen av våre andre merker:

Jabra headsetBang & Olufsen hodetelefonerDenon hodetelefonerSennheiser hodetelefonerSennheiser in-ear hodetelefonerSony hodetelefoner