Hopp til innhold

5 produkter

Bang & Olufsen hodetelefoner (Beoplay) – velkjent design og lyd i særklasse

B&O hodetelefoner er utført i eksklusivt design i topp kvalitet og gir deg gjennomført lyd og fantastisk komfort, uansett hvilken type hodetelefoner du velger.

Med et par B&O hodetelefoner får du den perfekte kombinasjonen av høy kvalitet på lyd, design og passform, så du kan glede deg til å høre musikk i timevis.

B&O har stor erfaring med ultimate lydopplevelser i høyttalere og dette har de nå overført til sine høretelefoner. Siden 2012 har de nemlig lansert en rekke hodetelefoner som de har sendt på markedet under serienavnet Beoplay – eller B&O Play.

B&O hodetelefoner utmerker seg særlig på komfort, uten at det har gått ut over lydkvaliteten. De har et eksklusivt utseende og veier nesten ikke noe, men er både slitesterke og holdbare, så de kan klare hverdagsutfordringene.

Funksjoner som gjør livet ditt lettere

Alle B&O hodetelefoner er gjennomtenkte ned til minste detalj og har vært gjennom en grundig utviklingsfase, så du er sikret et gjennomarbeidet og fullt funksjonelt produkt som lever opp til dine forventninger og kan gi deg gode lydopplevelser i lang tid fremover. Teknologien i Bang & Olufsen headset er tilpasset den moderne forbrukerens behov, så du selv kan skru opp og ned funksjonene, alt etter hva du har bruk for.

ANC – Active noise cancelling

I mange B&O hodetelefoner får du den smarte active noise cancelling (ANC)-funksjonen, som aktivt lukker ute lyder og støy når du har på ditt Bang & Olufsen headset.

B&O headset med støyreduksjon er gull verdt når du har trenger ro til fordypelse og konsentrasjon, uansett om det er i lesesalen, i flyet eller på en gåtur gjennom byen. Du kan enkelt slå av og på støyreduksjonen, alt etter hva du har bruk for, så du kan slippe skrikende barn i bussen, men kan høre trafikken når du går av bussen.

Du behøver ikke å ha lyd i hodetelefonene for å aktivere støyreduksjonen, så hvis du bare har lyst til å sitte i din egen verden, uten musikk eller andre forstørrelser, er det bare å ta på dine B&O hodetelefoner og slå på støyreduksjonen.

Transparency Mode

Med den smarte funksjonen transparency mode kan du lukke omgivelsene dine inn i den ellers så lydtette boblen du kan lage med B&O høretelefoner. Du aktiverer det enkelt med en rask bevegelse direkte på hodetelefonene og i Beoplay Appen kan du selv velge mellom fire forskjellige nivåer, alt etter hvor mye lyd du vil slippe inn.

Stemmekontroll (Alexa, Siri, Google Assistant)

Tredje generasjon Bang & Olufsen headset har fått inkorporert stemmekontroll som du enkelt aktiverer direkte via en knapp på den ene ørekoppen. Du har kanskje hørt om Alexa, Siri og Google Assistant i forbindelse med Google høyttalere, smarthøyttalere eller mobiltelefoner, men nå kan teknologien også brukes i hodetelefonene dine, hvor du kan aktivere stemmeassistenten på telefonen via dine B&O hodetelefoner. Det betyr at du kan legge til avtaler i kalenderen, finne musikk, ringe og mye mer, uten å måtte bruke begge hender. Du ber bare Alexa, Siri eller Google om å gjøre det for deg.

Hvilken type B&O hodetelefoner passer best til deg?

B&O hodetelefoner kommer som forskjellige typer: in-ear, over-ear og on-ear. Hver av dem er særlig egnet til sitt bruk, men uansett hvilken type du velger, får du suveren lyd, god komfort og gjennomført design.

B&O in-ear hodetelefoner

In-ear hodetelefoner er har små propper som settes inn i ørene. B&O har laget flere forskjellige sett med små earbuds som sitter som støpt inn i ørene dine, så de hverken irriterer eller faller ut.

Du kan kontrollere musikk, oppkall og stemmekommandoer direkte på øreproppene og den spesielle NFMI-teknologien sørger for at lyden hele tiden er synkron i de to øreproppene. Den lar proppene kommunisere med hverandre ved hjelp av magnetisk induksjon, så signalet kan overføres uten kvalitetstap – teknologien er kjent fra høreapparater.

Noen B&O in-ear hodetelefoner er såkalte True Wireless, som betyr at hodetelefonene utelukkende består av to earbuds og altså ingen kabler  som forbinder proppene eller som skal kobles til mobilen din.

Batteritiden varierer fra modell til modell, men du kan godt regne med omkring fire timers batteritid på B&O in-ear hodetelefoner og ytterligere to eller tre oppladinger i etuiet som følger med. Det er altså rikelig med tid til å lytte til musikk, podcaster osv, før det blir nødvendig med en oppladning.

B&O over-ear og on-ear hodetelefoner

On-ear og over-ear modellene i Beoplay-serien er laget så du kan skjemme bort ørene med god musikk og behagelige materialer. Ørekoppene er laget i et mykt og behagelig materiale som gir deg lekker komfort, så du kan ha på B&O-hodetelefonene i mange timer i strekk, uten at ørene blir irriterte. Du kan dessuten styre avspillingen direkte på ørekoppene, så du bare kan legge mobiltelefonen i lommen når du har koblet til hodetelefonene.

Noen B&O hodetelefoner setter automatisk musikken på pause når du tar dem av, og starter på samme sted når du tar dem på igjen. Dermed kan du raskt være med i samtale med mennesker rundt deg, uten at du skal finne frem telefonen for å pause og starte musikken. Det er både smart og bekvemt.

Mange modeller kan foldes sammen, så du enkelt kan pakke dem vekk i vesken eller sekken. De tar nesten ikke plass og du trenger ikke være redd for at koppene blir moset, eller at skummet skades.

B&O headset

Et headset er hodetelefoner med mikrofon, og størstedelen av produktene fra B&O ligger i den kategorien. Med et B&O headset kan ta imot oppkall og snakke direkte ut i luften, så du kan ha hendene fri til matlaging, oppvask eller andre ting. Mikrofonen – eller mikrofonene – sørger for å fange opp stemmen din, så den sendes tydelig videre til mottakeren. Mange bruker også sine B&O headset når de er på farten, så de kan besvare oppkall uten å avbryte det de holder på med. Hvis du kjøper hodetelefoner til trening, bør du sikre deg at de er laget for å motstå svette og fuktighet.

Gode headset til sport og trening

Jabra Elite Active 75t – Jabra Elite 7 Active

B&O trådløse hodetelefoner

De fleste B&O hodetelefoner er trådløse og det er en stor fordel hvis du er lei av kabler som er i veien, kabelspagetti, at de fester seg i glidelåser og lignende. Du trenger ikke være bekymret for batteriforbruket når du bruker dine B&O trådløse hodetelefoner. Det er stor forskjell på hvor lang batteritiden er på de forskjellige modellene, men du kan lett få 25 eller 30 timers uavbrutt trådløs avspilling, så du har nok strøm til flere dager med trådløs lyd. Hvis batteriet allikevel går tomt, setter du bare i kabelen, så du kan høre videre uten å måtte ta en pitstop for å lade opp igjen.

B&O trådløse hodetelefoner finnes både som in-ear høretelefoner, on-ear høretelefoner og over-ear høretelefoner. Alle kobles til med Bluetooth og selv om rekkevidden til Bluetooth ikke er særlig lang, er forbindelsen god og lyden ren, så du kan få veldig god kvalitet uten å bruke kabel.

In-ear modellene fås enten som små earbuds eller med nakkekabel hvor proppene henger sammen, men du får allikevel den trådløse tilkoblingen til lydkilden din. For å gi best mulig komfort, følger det som regel med flere forskjellige ørepropper når du kjøper B&O hodetelefoner, så du kan skifte dem ut og dermed få den størrelsen og formen som passer best til dine ører. B&O in-ear hodetelefoner med nakkekabel er dessuten fremstilt med særlig fokus på fysisk aktivitet, så de står i mot svette og støv.

Opplev de mange forskjellige Bang & Olufsen hodetelefonene i din lokale HiFi Klubben butikk

Hvis du har problemer med å velge dine nye B&O hodetelefoner kan det være en god ide å besøke en av våre fysiske HiFi Klubben-butikker. Her står våre medarbeidere klare med råd og veiledning og du har mulighet for å prøve de forskjellige hodetelefonene fra Bang & Olufsen, så du kan merke hvilken modell som sitter best på deg.

Du kan også prøve hodetelefonene med din egen mobiltelefon og dine egne spillelister, så du er helt sikker på at lyden og totalopplevelsen er som den skal være.

Relaterte søk

Sony hodetelefonerVanntette hodetelefonerJabra hodetelefonerSennheiser in-ear hodetelefonerOn-ear/over-ear headsetBowers & Wilkins hodetelefonerDenon hodetelefonerAlle hodetelefoneriPhone hodetelefonerIn-ear headsetHodetelefoner til TVHøretelefoner med kabelStøydempende hodetelefonerTrådløse hodetelefoner