Hopp til innhold

7 produkter

Denon headset – eksklusivitet og eleganse

Denon headset kjennetegnes ved deres eksklusive og elegante materialer, som ikke kan unngå å tiltrekke oppmerksomheten når du ser dem. De er spekket med moderne hi-fi-teknologi, så du mangler ikke noe, uansett om hodetelefonene dine skal brukes til musikk, film eller telefonsamtaler.

Sortimentet inkluderer både ekte high-end headset, hvor de absolutt beste materialer er benyttet, slik som ekte valnøtt-tre og lammeskinn, samt mer budsjettvennlige modeller, som allikevel leverer ypperlige musikkopplevelser. Kort sagt; Denons headset er nærmest definisjonen på eleganse, luksus og funksjonalitet – og det er ikke overraskende når man tenker på Denons mer enn 50 år lange erfaring med nettopp hi-fi-hodetelefoner.

Du kan få både in-ear hodetelefoner og over-ear hodetelefoner fra Denon og det er forskjellige fordeler ved de to typene. Du finner også mange kule funksjoner som gjør opplevelsen med dine Denon hodetelefoner enda bedre.

Praktiske, personlige og perfekte når du er på farten

De fleste Denon headset er over-ear modeller og kan overordnet deles opp i to grupper: de som har ørekopper i tre og de med ørekopper i gummibehandlet plastikk. Sistnevnte er mest brukt til høretelefoner, men Denon har altså også fremstilt mer eksklusive uttrykk ved hjelp av forskjellige tresorter.

De tradisjonelle ørekoppene som er kledd med gummi fås blant annet i hvitt, noe som gir et elegant utseende sammen med kobberfargede detaljer i logoen og på bøylen. Modellene i tre, er for eksempel fremstilt i valnøtt og bambus. De forskjellige tresortene har hver sine særegenheter, men felles for dem alle, er at de ser super-eksklusive ut og gir et helt annerledes uttrykk på en ellers tradisjonell hodetelefon.

Denon over-ear hodetelefoner: store, komfortable og med fantastisk lyd

For mange blir lydopplevelsen ekstra intens i over-ear hodetelefonene. De omslutter ørene perfekt og gir deg en følelse av lydisolering, uansett om det er en støyreduserende funksjon eller ikke. I tillegg passer de også til de fleste, fordi de sitter rundt om ørene og ikke inne i ørene. Nettopp derfor er de også gode å ha på i lang tid av gangen; de sitter ikke og presser inne i ørene og avlastes av Denons myke hodebøyle.

Denon over-ear høretelefoner er dessuten veldig praktiske når du er på farten, til tross for størrelsen, fordi alle kan foldes sammen. Dermed kan du enkelt ha dem i vesken, uten at de tar for mye plass. Når de forsvarlig foldet sammen, behøver du heller ikke å bekymre deg for at ørekoppene blir ødelagt eller at bøylen blir skjev. Det beskytter seg selv!

Denon in-ear headset: små, praktiske og supereffektive

Denon hodetelefoner fås også som små in-ear hodetelefoner med en praktisk og elegant nakkebøyle. Disse kan du ha innenfor rekkevidde hele dagen, uten at du nødvendigvis behøver å ha dem i ørene når du ikke bruker dem. Mens mange går over til helt trådløse headset (True Wireless), har nakkebøylen den fordelen at den gir plass til større batteri og du kan dermed høre på musikk i opptil 10 timer på noen modeller. Denon har dessuten knekt koden til synkron lyd, noe som kan være en utfordring for andre trådløse høretelefoner, hvis du bruker dem mens du ser film eller lignende. De fine små Denon Bluetooth hodetelefonene sørger for at lyden følger bildet, så øynene og ørenes opplevelse er samstemt gjennom hele filmen.

Topp moderne teknologi

Denon er naturligvis «med på beaten» når det kommer til teknologi og funksjoner i sine hodetelefoner. Når du velger ditt nye Denon headset er det viktig at du skaffer deg en oversikt over de forskjellige mulighetene, så du kan velge det paret som passer best til dine behov.

Du kan blant annet få Denon hodetelefoner med noise cancelling (ANC), så du kan lukke ute lydene fra omgivelsene hvis du skal konsentrere deg om en arbeidsoppgave, eller bare vil nyte musikken din helt uforstyrret. Uansett om du sitter i flyet, på toget eller bussen, kan det være fint å lukke ute de andre passasjerenes samtaler og brumming fra maskiner, og hvis du trenger ro i lesesalen eller på kontoret er funksjonen også gull verdt.

Du kan også få Denon headset med Clear Voice Capture (CVC), som sikrer krystallklar lyd i den andre enden når du snakker i telefonen gjennom hodetelefonene. Mikrofonteknologien sørger for å fange opp stemmen din best mulig, så den ikke blir forvrengt av vind eller støy fra mennesker rundt deg. Denon hodetelefoner med mikrofon kalles ofte headset. Denon headset er perfekte til deg som har lyst til å kunne ta i mot telefonsamtaler og samtidig ha frie hender. Denon headset har innebygde mikrofoner, så du kan snakke direkte ut i luften og dermed slippe å ta av hodetelefonene hvis telefonen ringen.

Denon Bluetooth hodetelefoner

I sortimentet finner du naturligvis også Denon Bluetooth hodetelefoner, så du kan nyte friheten med en trådløs forbindelse. Hvis du er veldig aktiv, ofte er på farten, eller bare er lei av kabler, bør du gå for et par trådløse Denon hodetelefoner med Bluetooth, så du raskt og enkelt kan koble til telefonen og høre på dine spillelister – uten å vikle ut kabler og stresse med å få dem løs fra glidelåser, veskestropper o.l.

Denon Bluetooth hodetelefoner – og øvrige Bluetooth hodetelefoner – har relativt kort rekkevidde på forbindelsen, men har til gjengjeld den fordelen at alle typer enheter kan kobles til, så lenge de har Bluetooth. Du kan til og med koble til flere enheter til dine Denon Bluetooth hodetelefoner, så all elektronikk kan kobles til.

En del av Denons hodetelefoner setter dessuten selv Bluetooth og noise cancelling på standby, hvis du skulle glemme å slå det av før du legger dem i vesken. Dermed risikerer du ikke å få en ubehagelig overraskelse i form av et sett helt utladede hodetelefoner, neste gang du skal bruke dem.

Opplev Denon headset i HiFi Klubben

Du alltid velkommen til å komme innom i din lokale HiFi Klubben-butikk, hvis du har spørsmål om de spesifikke modellene, eller hvis du er i tvil om hva du skal velge. Det kan også være en fordel å besøke en fysisk butikk, hvis du ikke kjenner Denons hodetelefoner fra før. Her kan du nemlig prøve de forskjellige modellene, så du kan finne de ørekoppene eller øreproppene som passer best til ørene dine.

Du kan også legge til din egen spilleliste, så du kan få et helt nøyaktig bilde av hvordan din favorittkunstner høres ut i de forskjellige Denon hodetelefonene. Våre medarbeidere er alltid klare til å svare på spørsmål eller komme med gode råd, så vi er sikre på at du drar hjem med det helt riktige produktet.

Se også det øvrige utvalget av hodetelefoner hos HiFi Klubben:

B&O hodetelefonerJabra hodetelefonerBowers & Wilkins hodetelefonerSennheiser hodetelefonerSony hodetelefonerSennheiser in-ear hodetelefoneriPhone hodetelefonerHodetelefoner til sportHodetelefoner til TVVanntette hodetelefonerHodetelefoner med kabel