Hopp til innhold

26 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløs hodetelefon
5 470,- / Stk

Stort utvalg av iPhone hodetelefoner

Mobilverdenen er delt opp i to overordnede grupper: iPhone-folket og Android-folket. Hvis du hører til den første gruppen og du er på utkikk etter gode lydopplevelser som skal komplementere din iPhone, da har du kommet til rett sted.

De eldre iPhone-modellene har jackstick, så de passer til nesten alle hodetelefoner, men med nyere modeller er den funksjonen fjernet. Så nå skal du enten kjøre helt trådløst, eller bruke en såkalt Lightning-stick, som settes i samme utgang som laderen. Så i utgangspunktet har du samme muligheter for iPhone hodetelefoner som før, men de nyere iPhones krever et lite adapter, hvis du ikke kobler dem til via Bluetooth.

Finn iPhone ørepropper hos disse merkene

Sony hodetelefonerDenon hodetelefoner – Marshall hodetelefoner – Sennheiser hodetelefonerB&O hodetelefonerBowers & Wilkins hodetelefonerJabra hodetelefonerSennheiser in-ear hodetelefoner

iPhone headset

Hodetelefoner med mikrofon kalles i virkeligheten for headset og hvis du skal lete etter et par hodetelefoner til din iPhone hvor du kan ringe og motta samtaler, er det et iPhone headset du skal ha tak i.

Med et iPhone headset i ørene kan du besvare inngående samtaler med et enkelt trykk på headsettet – så du trenger ikke avbryte matlagingen eller løpeturen for å snakke i telefonen, men kan ufortrødent fortsette dine aktiviteter. Det kan også være en fordel hvis du bruker ditt iPhone headset når du jobber og trenger å ta notater, mens du fører en samtale – det er bare så mye lettere med begge hender fri.

iPhone Bluetooth headset

Før du velger et iPhone headset bør du overveie om det skal være trådløst eller med kabel. Et iPhone Bluetooth headset er den mest fleksible løsningen – både fordi det gir deg et stort utvalg å velge fra og fordi det gir deg større bevegelsesfrihet mens du bruker det.

Trådløse iPhone ørepropper

Trådløse høretelefoner er noe av det mest populære på markedet i dag, blant annet fordi mange liker den friheten det gir, når det ikke henger og slenger en kabel som kan sette seg fast i ting og krølle seg sammen i lomma.

Med et par trådløse iPhone ørepropper får du full bevegelighet og enkel tilkobling til din iPhone. Du trenger ikke bekymre deg for hvorvidt telefonens utgang og hodetelefonens kontakt passer sammen – du bare slår på Bluetooth og oppretter forbindelsen.

Fordelen med Bluetooth er at det er lett å koble til enheter som ikke nødvendigvis har samme styreform og i tillegg kan du også koble til på tvers av forskjellige plattformer.

iPhone ørepropper med kabel

Hvis du har en iPhone med jackstick inngang, kan du bruke nesten alle hodetelefoner med kabel, uansett hvilket merke det er. Hvis hodetelefonene ikke er 100 % kompatible med Apple, risikerer du bare at du ikke kan bruke knappene på kabelen, men du er uansett sikret den gode lyden.

Har du en nyere iPhone, som ikke har jackstick, trenger du bare å huske å bruke det Lightning-adapteret som følger med, så har du allikevel et fullt sortiment å velge mellom.

Få veiledning i din HiFi Klubben-butikk

Hodetelefoner til iPhone er altså mye mer enn bare AirPods og EarPods, så hvis du synes det er vanskelig å velge mellom de mange mulighetene, kan du alltids komme innom din lokale HiFi Klubben butikk. Her kan vi fortelle om fordeler og ulemper ved de forskjellige iPhone hodetelefonene, du kan se stilen til de forskjellige merkene og du kan teste akkurat så mange forskjellige modeller som du vil.

Søk relatert til iPhone ørepropper

Vanntette hodetelefonerStøyreduserende hodetelefonerIn-ear hodetelefonerOn-ear høretelefonerOver-ear høretelefonerIn-ear headsetOn-ear/over-ear headsetHodetelefonerHodetelefoner til treningHodetelefoner til TV

Spørsmål om iPhone ørepropper

Selv om de fleste med en iPhone er trofaste tilhengere av Apples produkter er det allikevel mange spørsmål om iPhone hodetelefoner. Nedenfor finner du en rekke av de mest stilte spørsmålene og hvis du fremdeles lurer på hvilke iPhone hodetelefoner du skal velge, hjelper vi deg gjerne i en av våre butikker.

Hvordan hører man på radio med en iPhone?

Du kan finne en lang rekke radiostasjoner i app-en Apple Music – du trenger ikke et abonnement for bruke radiomulighetene. Du kan også hente forskjellige radioapper og fra disse kan du finne dine favorittkanaler.

Hvordan hører man telefonsvareren på iPhone?

Det er forskjell på hvordan du kan høre beskjeder i telefonsvareren på din iPhone. I noen tilfeller finner du beskjedene i app’en «telefon». Andre ganger skal du ringe til telefonsvareren for å lytte til, lagre og slette beskjeder. Det avhenger av hvilken leverandører du har.

Hvordan slår man av hodetelefonene på en iPhone?

Hvis du har hodetelefoner med kabler trenger du bare å ta ut kabelen fra din iPhone for å bryte forbindelsen. Hvis dine iPhone ørepropper er trådløse, skal du som regel bare ta hodetelefonene ut av ørene og eventuelt slå dem av. Hvis forbindelsen ikke blir brutt, kan du prøve å slå av Bluetooth på din iPhone.

Hvilke hodetelefoner følger med iPhone 8?

Alle iPhone 8 telefoner selges som standard med Apple EarPods og et Lightning-adapter, så du også kan koble til alminnelige hodetelefoner med kabel.

Hvilke hodetelefoner følger med iPhone XS?

Som med de fleste andre iPhones, sender Apple med et sett EarPods med Lightning-kontakt med i esken, når du kjøper en iPhone XS.

Hvilke hodetelefoner følger med iPhone 11?

Du får med et sett Apple Earpods når du kjøper en iPhone 11, men hvis du heller vil bruke andre hodetelefoner, kan du koble til disse via Lightning-kontakten som er inkludert.

Hva koster hodetelefoner til iPhone?

Det finnes mange forskjellige hodetelefoner til iPhone og særlig med de mange trådløse muligheter på markedet har du et stort utvalg å velge mellom, uansett hva ditt budsjett er. Hvis du bare trenger noen billige iPhone ørepropper, kommer du langt med 500 kroner, men hvis du vil ha god lyd og komfort bør du ofre litt mer, så du får et sett gode iPhone hodetelefoner.

Hvor setter man hodetelefoner i en iPhone 7?

Når du skal koble til kablede hodetelefoner til en iPhone 7, skal du stikke kontakten inn i bunnen av din iPhone 7. Det er også der du setter i kontakten når du skal lade telefonen, så hvis du ikke har trådløse iPhone hodetelefoner, kan du ikke lade og høre musikk samtidig.