HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Høyttalere til hjemmekino

Høyttalere til surround er de samme som til musikk i stereo. Men i stedet for to, så bruker du vanligvis fem eller syv, inkludert en spesiell senterhøyttaler (pluss en subwoofer). Hvis en høyttaler låter bra til musikk, så vil den også låte bra i en hjemmekino. Det handler altså mest om plass, behov og budsjett.

Det er ikke nødvendigvis ett merke som er bedre enn et annet til hjemmekino. Det viktigste er at høyttalerne passer til hverandre og resten av anlegget – og det kan vi selvfølgelig hjelpe deg med!

 

Se flere surroundløsninger her

 

 

Høyttalere
til anlegget

Små, store, flate, runde, firkantede, fargerike, tre, metall, rock, jazz, klassisk – vi har høyttalere til enhver smak og ethvert anlegg.

 

Høyttalere
til smartphone

Stream musikk fra nettet over til en Bluetooth-høyttaler eller til anlegget i fet stereo. Få trådløs musikk i hele hjemmet ditt med multirom.

 

Høyttalere
til TV

Gi TV-en din ordentlig lyd, og få mye mer ut av både film og vanlige sendinger. Smarte løsninger til alle behov.

 

Høyttalere
til PC/MAC

Gaming eller musikk? PC-en din fikser det meste, og med et par gode aktive høyttalere er lydopplevelsen din i boks– også trådløst.

 

Høyttalere
til hjemmekino

Få den autentiske kinofølelsen hjemme i din egen stue. Vi hjelper deg med å sette sammen det rette surroundsystemet.