Hopp til innhold
0 produkter
Ingen resultater ble funnet for de filter du har valgt

In-ear headset – god lyd og samtaler på farten

Et in-ear headset kalles «in-ear hodetelefoner med mikrofon» av mange mennesker, og nettopp det at det er en mikrofon i dem utgjør en stor forskjell og kan være en fordel i mange situasjoner.

Mikrofonen gjør det nemlig mulig for deg å ringe og motta samtaler, mens du har hendene fri. Du behøver ikke engang å ta telefonen opp fra lomma, da du (alt etter modellen) kan besvare samtaler og legge på med et enkelt trykk på en knapp på kabelen eller en earbud. Når du ikke skal holde telefonen mens du snakker, har du hendene frie til andre oppgaver – kanskje er du i full gang med matlagingen når telefonen ringer, eller kanskje sykler du hjem fra jobb og da er ikke så greit å skulle sette alt på pause for å snakke i telefonen.

In-ear Bluetooth headset

Med et in-ear Bluetooth headset kan det nesten ikke bli enklere. Et in-ear headset tar ingen plass og når det har Bluetooth, trenger du heller ikke å tenke på kabler og vanskelig tilkobling. Du slår bare på Bluetooth på enheten, finner ditt headset på listen og så er forbindelsen opprettet. De fleste in-ear headset oppretter selv en forbindelse til din enhet, når de først har vært tilkoblet en gang, så du lynraskt kan ta en eller begge earbuds i ørene og starte musikken.

True Wireless in-ear headset

De fleste in-ear headset er trådløse. Noen har nakkekabel så du kan ha dem hengende rundt halsen når du ikke bruker dem, mens andre er helt uten kabler; såkalte True Wireless in-ear. Disse består bare av to earbuds og fra dem kan du styre betjeningen – starte/stoppe musikken, svare på oppkall, skru opp og ned lydstyrken, osv. Og det du ikke kan på headsettet kan du selvfølgelig fikse fra mobilen.

Med et True Wireless headset oppnår du fullstendig bevegelsesfrihet, uten å unnvære komfort, kvalitet eller funksjoner. De er særlig populære i forbindelse med sport og trening, nettopp fordi de ikke tar noe plass og de ikke generer deg når du beveger deg. De bare sitter i ørene dine og gir deg motiverende musikk til dine aktiviteter.

In-ear headset med støyreduksjon

In-ear headset med active noise cancelling (ANC) er en fantastisk måte å fordype deg helt i musikken på. Hvis du bruker ditt headset til en samtale, er du også sikret at du ikke blir forstyrret av støy utenfra når du slår på støyreduksjonen. Men du skal være oppmerksom på at du heller ikke kan høre deg selv og derfor kan ende med å snakke ganske høyt, uten at du legger merke til det.

Noise cancelling demper støyen utenfra, så du bare får ren lyd i headsettet ditt. Noen modeller har fleksibel støyreduksjon, så du kan velge hvor mye som skal sorteres vekk av lyder. Det er en stor fordel hvis du bruker ditt in-ear headset i trafikken, hvor du helst vil unngå den verste summingen, men fremdeles trenger å være oppmerksom på trafikklydene rundt deg.

Når det dreier seg om in-ear headset skal noise cancelling bare ses på som en praktisk ekstrafunksjon. Hvis du leter spesifikt etter noise cancelling hodetelefoner, bør du gå etter et on-ear eller over-ear headset i stedet for. Særlig over-ear hodetelefoner stenger suverent ute omgivelsene når du slår på noise cancelling, så hvis det er ditt primære formål, bør du lete blant de større modellene.

Hvis du er fornøyd med noenlunde støyreduksjon og til gjengjeld vekter den lille handy størrelsen høyere, er et in-ear headset til gjengjeld perfekt.

Kjøp in-ear headset i HiFi Klubben

Noen av de mest populære in-ear headsettene er for øyeblikket modellene fra Jabra og Argon Audio. Begge har et rått design som allikevel er diskret og passer til de fleste. Øreproppene kan i de fleste tilfeller skiftes ut, så de sitter godt i dine ører og mikrofonene gjør sin jobb på en god måte, så du kan foreta oppkall under løpeturen. Du finner blant annet in-ear headset i disse kategoriene.

Vanntette hodetelefonerHodetelefoner til treningB&O hodetelefonerDenon hodetelefonerSennheiser in-ear høretelefonerSony hodetelefonerHodetelefonerHeadsetTrådløse hodetelefonerHodetelefoner til iPhone – Hodetelefoner med kabel

Når du har besluttet deg for hvilket in-ear headset du vil ha, kan du lynraskt få det levert hjem til deg. Hvis du bestiller før klokken 15.00 på hverdager, sender vi det samme dag, så du kan få gleden av ditt nye kjøp raskest mulig.

Har du problemer med å få overblikk over alle mulighetene, er du alltid velkommen i en av våre butikker, hvor du kan stille alle spørsmålene du vil. Her kan du også oppleve de forskjellige in-ear headsettene, så du kan få en idé om hvilke funksjoner og detaljer du liker best.