HiFi Klubben

Hopp til innhold

Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådløs hodetelefon

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Bowers & Wilkins P5 Wireless Trådløs hodetelefon

P5 Wireless er en utrolig flott trådløs Bluetooth-hodetelefon med en fantastisk klar og naturlig musikkgjengivelse. Du får ekte lær på hodebøylen og øreputene, og du kan også lytte med kabel, f.eks. på flyreisen. Gjennomført luksus til minste detalj.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter B&W P5 Wireless – trådløs og eksklusiv hi-fi-hodetelefon med Bluetooth

 • Fremragende lydkvalitet både trådløst over Bluetooth (inkl. aptX/Apple AAC) og med kabel
 • Batteritid opp til 17 timer
 • Eksklusivt og solid design i ekte lær og metall
 • God bærekomfort

 

P5 Wireless er den første Bluetooth-hodetelefonen fra den verdensberømte engelske høyttalerspesialisten Bowers & Wilkins. Her får du den samme fantastisk finish og lydkvalitet som i den kritikerroste P5 Series 2, men med høykvalitets trådløs Bluetooth-musikkstreaming på toppen av det hele. Disse hodetelefonene er så spekket med avansert hi-fi-teknologi at du nesten ikke vil tro dine egne ører!

P5 Wireless bruker samme Bluetooth aptX-teknologi som B&Ws eksklusive T7 Bluetooth-høyttaler som satte helt nye standarder for sin kategori. Den støtter også Apple AAC så du kan du være trygg på at du får best mulig lydkvalitet til musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, selv om du lytter trådløst. Og du kan bruke hodetelefonene uansett om du har Apple iOS, Android, Mac, PC eller andre.

Funksjonalitet og komfort i toppklasse
Det er enkelt å pare P5 Wireless med en Bluetooth-lydkilde (f.eks. smarttelefon), og du kan styre play/pause, volum etc. fra kontrollene på øreklokkene, slik at du ikke trenger å rote rundt i lommene konstant. Øreklokkene inneholder også to mikrofoner som sørger for god stemmegjengivelse når du bruker telefonen.

Designet i børstet aluminium, rustfritt stål og ekte lær er både unikt og solid, og du kan nyte alle de flotte detaljene på hodetelefonen uten å bekymre deg for om den tåler å bli brukt time etter time, år etter år. Batterilevetiden på det innebygde batteriet er på opptil 17 timer.

Ladingen foregår ved hjelp av den medfølgende Micro USB-kabelen, og hvis du vil spare på strømmen eller bruke P5 Wireless på flyreiser, kan du bruke den medfølgende minijackkabelen med nøyaktig samme gode lydkvalitet!

Komforten med de myke, lærkledde skumøreputene og den polstrede hodebøylen er enestående, og når P5 Wireless skal pakkes ned i ryggsekken eller kofferten, kan du rotere øreklokkene 90 grader, slik at de blir flatere og lette å legge i det medfølgende myke transportetuiet.

P5 Wireless fås i sort finish.

Produktbeskrivelse

B&W P5 Wireless – skapt for krystallklar, trådløs hi-fi-lyd
P5 Wireless er laget ut ifra B&Ws edle tradisjoner som høyttalerprodusent i verdensklasse. Alle tekniske løsninger er utviklet fra et ønske om å oppnå fullblods hi-fi-lydkvalitet i kombinasjon med trådløs bekvemmelighet.

B&W har blitt tvunget til å finne en rekke nye og originale tekniske løsninger for å overføre det høye nivået på P5 Series 2 til en trådløs versjon. Designet er justert en anelse for å gi plass til elektronikk og batteri, og derfor har hele det akustiske systemet blitt tunet på nytt.

Det har vært helt avgjørende for B&W at P5 Wireless spiller like bra uansett om du bruker den trådløst eller med kabel. Derfor har all tuning foregått mekanisk og akustisk, i stedet for med elektronisk utjevning av lyden som hos mange konkurrenter.

I P5 Wireless er den innebygde forsterkeren også en egen, separat del – den er ikke en del av Bluetooth-enheten. På denne måten har B&W oppnådd en lineær og naturlig lytteopplevelse, uavhengig av lydkilde og volum.

Eksklusive tekniske løsninger overalt
Bortsett fra de nødvendige finjusteringene av designet deler P5 Wireless en lang rekke eksklusive tekniske løsninger med P5 Series 2. De store 40mm-driverne er state-of-the-art-teknologi, og både magnetsystem og oppheng er optimalisert til å gi membranen en perfekt stempelbevegelse uten uregelmessigheter.

Luftventiler med en spesiell, perforert film gir nøyaktig kontroll over luftstrømmen fra baksiden av membranen. Baffelen der membranen er festet er ekstra forsterket for å eliminere resonanser.

Selve svingspolen er fremstilt av en kobberaluminiumslegering som sparer vekt og gir membranen en enda friere bevegelse og dermed enda finere gjengivelse av de høyeste frekvensene. Alle disse detaljene understreker at P5 Wireless er et fullblods hi-fi-produkt fra øverste hylle.

Telefonanrop i toppkvalitet
I tillegg til de musikalske kvalitetene har B&W også jobbet hardt for å gi deg den beste mulige opplevelsen når du bruker telefonen. P5 Wireless bruker derfor to mikrofoner og Clear Voice Capture-teknologi (CVC 2) som forbedrer stemmegjengivelsen markant. Én mikrofon fokuserer på stemmen din, mens den andre mikrofonen fanger opp støy fra omgivelsene og bidrar til å plassere stemmen din i forgrunnen. Omgivelsene rundt mikrofonen er også designet for å redusere vindstøy.

Tekniske spesifikasjoner

 • Impedanse : 22 ohm (passiv)
 • Plugg/terminering : Stereo-minijack/Bluetooth
 • Kabellengde : 1,2 meter (valgfri bruk)
 • Adapter inkludert : Nei
 • Type : Lukket, dynamisk, on-ear-hodetelefon
 • Farge : Sort
 • Vekt : 213 gram
 • Frekvensområde : 10 - 20.000Hz
 • Trådløs signaloverføring via Bluetooth
 • Bluetooth 4.1 (med aptX/standard latency, AAC, SBC)
 • Finish i ekte lær, rustfrit stål og børstet aluminium
 • 2 x 40 mm drivere med neodymmagnetsystem
 • Innebygget oppladbart li-ion-batteri
 • Batteritid opp til 17 timer
 • 2 innebygde mikrofoner til Clear Voice Capture-telefoni (CVC2)
 • Utskiftbare øreputer
 • Forgylt minijackkabel i OFC-kobber, USB-ladekabel og transportetui medfølger

* Se liste over kompatible iPods/iPhones på B&Ws hjemmesider

P5 Wireless i test

Bowers & Wilkins

Høyttalerne fra engelske Bowers & Wilkins er det foretrukne verktøy i en lang rekke av verdens profesjonelle lydstudioer. Erfaringene herfra er med på å løfte kvaliteten i alle B&W-produkter opp til toppklassen uansett pris. Dette gjelder også iPod- og streaminghøyttalere.

 • Avansert teknologi
 • Raffinert design
 • Fra kompaktklassen til ekstrem high-end
 • Mange løsninger til iPod, trådløs streaming m.m.
 • Suverent utvalg av innbyggingshøyttalere

Les mer om Bowers & Wilkins

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her