Hopp til innhold

Sennheiser high-end – nå hos HiFi Klubben

VERDENS BESTE
HODETELEFONER?

Hvis du elsker å nyte musikken din med hodetelefoner, så kan du nå oppleve det beste av det beste hos HiFi Klubben. Vi har nemlig begynt å selge Sennheisers legendariske high-end-modeller. Kom innom og få en enestående lytteopplevelse!

Sennheiser er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, og når de bestemmer seg for å gå hele veien for å skape et produkt i absolutt verdensklasse, så kan du trygt forvente deg noe helt utenom det vanlige. Med sitt massive produksjonsapparat har Sennheiser mulighet for å både designe, produsere og montere alle komponentene in-house på et ekstremt høyt nivå.

De mest eksklusive modellene – HD 800 S, HD 820 og in-ear-modellen IE 800 S – er presisjonsbygget i Tyskland med de aller beste materialene og komponentene som Sennheiser har kunnet komme opp med. Resten av historien kan gåsehuden din fortelle deg når musikken strømmer inn i ørene dine i spektakulær kvalitet. Her får du fullt utbytte, enten du vil nyte ekte high-end hjemme foran anlegget eller ute i verden.

Sennheiser high-end kan oppleves i utvalgte HiFi Klubben-butikker. Kom innom og hør hvor bra yndlingsmusikken din faktisk låter!