Hopp til innhold

Earin

 

Svenske Earin ble grunnlagt i 2014 av tre ingeniører, da de satte i gang en Kickstarter-kampanje med model M-1 – en av verdens første True Wireless-hodetelefoner. Kampanjen fikk inn over en million euro, og dermed var grunnlaget lagt for en svært spennende og innovativ hi-fi-bedrift.

1 produkt
1 produkt
  EARIN A-3 Trådløs in-ear hodetelefon
  EARIN A-3
  Trådløs in-ear hodetelefon
  1 247,- / 2 495,- / sett

  Earin

  I dag utvikler og designer Earin fremdeles produktene sine i Sverige, og ideene har blitt finpusset og videreutviklet av det samme teamet som sto for oppstarten. Det har oppstått massevis av patenter underveis, blant annet en genial sensor som automatisk registrerer om øreproppen sitter i høyre eller venstre øre. Earin har også sin helt egen patenterte bruk av et akselerometer som forbedrer gjengivelsen av stemmen din i anrop ved at vibrasjonene fra kraniet ditt fanges opp.

  Earin er annerledes, men det er ikke bare en gimmick. Løsningene deres er laget for å være originale, spille bra og være brukervennlige, og dette vil være helt tydelig når du prøver produktene deres. Lyd og funksjonalitet er helt på høyde med markedets mest populære alternativer – ofte enda bedre – og Earin er et virkelig godt sted å starte hvis du har lyst til å skille deg ut på den rette måten.