HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

clic D13 Tredør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} clic D13 Tredør

D13 er en solid og elegant tredør til clic-møblene 130S og 131S. Praktisk og stabil åpning nedover, sort eller hvit finish.

Varenummer: {{product.code}}
{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

Høydepunkter clic D13 – elegant tredør til hi-fi-møblene clic 130S og 131S

D13 er en slank og elegant tredør til hi-fi-møblene clic 130S eller 131S. Med D13 kan du plassere f.eks. en trådløs musikkspiller helt ute av syne og fortsatt styre musikken fra smarttelefonen eller nettbrettet. D13 er hengslet i bunnen for enkel og stabil åpning nedover.

D13 fås i sort eller hvit finish og passer til møblene 130S og 131S.

Tekniske spesifikasjoner

  • Tredør til clic 130S og 131S
  • Hengslet i bunnen
  • Farger: Hvit, sort eller grå

clic

clic er hi-fi-møbelet for deg som både vil ha funksjonalitet og utførelse i luksusklassen. Disse eksklusive møblene viser moderne lyd- og bildeprodukter fra sin aller beste side, og de vil være en pryd i innredningen din.

  • Eksklusiv utførelse
  • Særdeles fleksibelt konsept
  • Mange ulike tilbehør (deksler, skuffer m.m.)
  • Fås i flere utførelser
  • Leveres ferdig montert

Les mer om clic

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her