HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Vm acoustics Stand 45 Høyttalerstativ

{{product.price}} /par
Vm acoustics Stand 45 Høyttalerstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} par

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Elegante høyttalerstativer i en kombinasjon av stålrør og plater, plassert på en vakker fot i støpejern. Stativet kommer i to høyder (52 cm og 67 cm), og passer dermed de fleste høyttalere.

Når man plasserer en kompakthøyttaler på stabile gulvstativer blir lyden hørbart bedre enn når man plasserer høyttaleren på vegg eller i hylle. Høyttaleren blir løftet til korrekt lyttehøyde, og du slipper at lyden blir forringet av vibrasjoner og resonanser.

Disse elegante stativene fra danske VM Acoustics leveres i to forskjellige høyder, 52 og 67 cm.  Stativene har spikes, og det følger med beskyttelsesknotter slik at gulvet ikke blir skadet. Det følger også med gummiføtter ment for montering mellom høyttaler og stativ. På denne måten får du et optimalt skille mellom høyttaler og gulv. Og når du i tillegg kan skjule kablene i røret og under foten, er også det estetiske ivaretatt.

Tekniske spesifikasjoner

  • Passer til høyttalere med bunnareal på minst 18 x 18 cm
  • Finish: Sort- eller lys grå farget pulverlakkert stål og støpejern
  • Vekt: 5 kg

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her