Hopp til innhold

Ledig deltidstilling hos Hi-Fi Klubben Mo i Rana

Som ekstrahjelp hos oss vil du ha som hovedoppgave å være en kundeveileder og selger i butikken. Har du tidligere erfaring med salg og/eller kundeservice så er det fint, men det viktigste er at du liker å snakke med mennesker, kan ta en utfordring og har godt humør. Produkt/bransje-erfaring er en fordel, men ikke en forutsetning. Opplæring vil bli gitt.


I Hi-Fi Klubben Mo i Rana vil du stort sett ha vakter på lørdager. Arbeidsmengde vil variere med sesong, men det vil være vanlig med 2-3 lørdager pr. måned. Det er også et krav at du kan ta heldagsvakter fra tid til annen.
Du som søker er en positiv, pliktoppfyllende og lyd-interessert person. Du er teknisk anlagt og elsker musikk.
Stillingen gir deg muligheten til å jobbe med noen av bransjens beste produkter i en butikk med svært godt arbeidsmiljø.

CV, søknad og eventuelt spørsmål rundt stillingen kan rettes til butikksjef Svenn Erik Dahl på e-post: mo.drl@hifiklubben.no 

Søknadsfrist: 15.11.2016

Tiltredelse: November/Desember 2016.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her