HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack kabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack kabel

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Red Edition MJIN1 er en høykvalitets stereo minijack-til-phono-kabel som du kan bruke til å koble f.eks. iPod, mobil, datamaskin m.m. til anlegget. De solide metallpluggene er ekstra korte så du enkelt skal få plass bak anlegget. Fås i opp til 10 meter.

Argon Red Edition MJIN1 – høykvalitets stereo minijack-til phono-kabel til en fornuftig pris
Red Edition MJIN1 er en stereo minijack-til-phono-kabel i virkelig høy kvalitet. Her kan du være sikker på å få all den gode stereolyden fra iPod-en, mobilen, datamaskinen m.m. over til anlegget. Kabelen er meget fleksibel og lett å ha med å gjøre, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater for årelang, problemfri funksjon. Pluggene er samtidig ekstra korte så du enkelt finner plass til de bak anlegget.

Lederne i Red Edition MJIN1 er utført i 99,99% rent, oksygenfritt kobber, og kabelen er skjermet så innstrålet støy ikke forurenser musikkopplevelsen din. Den flotte finishen understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånda.

Red Edition MJIN1 fås i lengder helt opp til 10 meter, så du uten problemer kan nå fram til den andre siden av rommet.

Beskytt anlegget ditt med en skilletrafo
Hvis du bruker Red Edition MJIN1 – eller en lignende kabel – mellom PC-en og anlegget ditt, anbefaler vi at du anskaffer deg en separat skilletrafo som beskytter forsterkeren eller receiveren din mot brumming, støy og ustabilitet. Lydkortene som sitter i vanlige datamaskiner – både bærbare og stasjonere – er ikke alltid egnet til å spille sammen med hi-fi-komponenter, og i uheldige tilfeler kan du rett og slett risikere å skade anlegget. En skilletrafo er både en billig og effektiv forsikring mot disse problemene.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvaliet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta dag.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning