HiFi Klubben

Hopp til innhold

MAKE BEAUTIFUL MUSIC

Opplev B&O PLAY hos Hi-Fi Klubben

Det er med glede og stolthet at vi ønsker B&O PLAY velkommen i Hi-Fi Klubben. Her møtes lydkvalitet og design på et så elegant vis at du ganske enkelt skylder deg selv å oppleve det.

Alle produktene fra B&O PLAY er laget for å levere lyd i toppkvalitet i et eksklusivt, innovativt og toppmoderne design. Men det handler ikke bare om god lyd i flott innpakning – disse produktene utstråler gjennomført kvalitet og stil på et nivå som gir deg eierglede og en helt unik opplevelse hver eneste gang du bruker dem.

Materialene er valgt ut i egenskap av å være både elegante og holdbare. Ekte lær og aluminium ER bare bedre enn plast, uansett hvordan du vrir og vender på det. Når man samtidig har satt alle kluter for å gi deg overlegen lydkvalitet, så begynner mottoet til B&O PLAY plutselig å gi mening: "Make Beautiful Music".

Lytt før du handler
Kom innom og opplev B&O PLAY hos Hi-Fi Klubben. Hos oss kan du se, høre og håndtere produktene før du handler!

 

Hodetelefoner

 

Bluetooth-høyttalere

 

Streaminghøyttalere

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her