HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sennheiser RS 160 Trådløs hodetelefon

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sennheiser RS 160 Trådløs hodetelefon

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_515_SENRS160_2

Beskrivelse

 • Returnert av kunde. 100% strøken. mangler original eske
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Ski
 • Orginalpris: 1 198,-

RS 160 er en trådløs hodetelefon som gir deg mulighet til å nyte musikk og TV/filmlyd i flott kvalitet uten irriterende kabler. Med digital signaloverføring slipper du støy og susing, og du kan lytte i opp til 20 timer på en lading.

Sennheiser RS 160 – trådløs hodetelefon med flott digital lydkvalitet
RS 160 er en velspillende og svært allsidig hodetelefon. Med trådløs overføring av musikksignalet kan du fritt bevege deg rundt i huset eller hagen uten å bli hemmet av irriterende kabler. Du får høy komfort med lav vekt, og myke, omsluttende øreputer, og med den avanserte digitale teknologien kan du trådløst lytte til musikk i CD-kvalitet uten irriterende bakgrunnsstøy.

Nyt musikk med full frihet
Sennheiser RS 160 er utrolig enkel å bruke i hverdagen. Når du har koblet den trådløse senderen til anlegget, trenger du bare å trykke på et par knapper, så sørger senderen selv for å sette opp forbindelsen til hodetelefonen en gang for alle. Med en rekkevidde på opp til 20 meter (avhengig av vegger og andre hindere) kan du veldig enkelt glede deg over høykvalitets musikk- og filmlyd, når og hvor du vil. Det er selvfølgelig volumkontroll på hodetelefonen, slik at du slipper å ta turen innom anlegget hver gang du vil justere lydtrykket.

Hvis du er den lykkelige eieren av en musikkstreamer som for eksempel Sonos CONNECT, HEOS Link, Bluesound Node 2 eller tilsvarende blir det enda bedre. Da kan du nemlig koble hodetelefonens trådløse senderenhet til den trådløse musikkspilleren (Connect eller Play 5) og få full tilgang til hele musikksamlingen med på kjøpet. En helt ekstra bonus er at du også kan sette batterier i senderen og bruke RS 160 trådløst selv om du er langt hjemmefra uten strøm. Smartere og mer fleksibelt blir det nesten ikke.

Nyskapende Digital Kleer-teknologi fjerner støy
Trådløse hodetelefoner av denne typen pleide å basere seg på FM-signaler for å overføre musikken. Det har ikke vært til å unngå at det har blitt en del bakgrunnsstøy ved å gjøre det på denne måten, men dette er heldigvis historie. I RS 160 overføres musikksignalet 100% digitalt via en trådløs teknologi som er utviklet av canadiske Kleer.

Kleer-systemet kombinerer ukomprimert og tapsfri CD-lydkvalitet med en svært lang batteritid i forhold til en tilsvarende Bluetooth-løsning. Denne patenterte, kompakte og prisvinnende teknologien er utviklet helt fra grunnen av, og den er fullt optimert til nettopp mobil avspilling av musikk.

RS160 får du i sort utførelse.

Tekniske spesifikasjoner

 • Vekt : 218 gram (ekskl. batterier)
 • Impedanse : 32 ohm
 • Farge : Sort
 • Plugg/terminering : 3,5 mm forgylt stereo-minijack
 • Type : Trådløs digital lukket hodetelefon
 • Frekvensområde : 18 - 21000 Hz

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning