HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer
Spar 2 300,-

AudioQuest BiWire Jumper Silver Kabel

1 998,- /sett

Prisen gjelder kun i vår Outlet

AudioQuest BiWire Jumper Silver  Kabel

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_517_AQBWJUMPERSILVERB

Beskrivelse

  • Produktet står i HiFi Klubben Sandnes
  • Orginalpris: 4 298,-

BiWire Jumper Silver er en rask en-gang-for-alle-snarvei til bedre lyd hvis du har en high-end-høyttaler med biwire-tilkoblinger. Bytt ut bøylene mellom terminalene med denne flotte sølvkabelen og gi musikken din ny luft og dynamikk.

AudioQuest BiWire Jumper Silver – bedre lyd på high-end-høyttalere med biwire-terminaler

  • Til høyttalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
  • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
  • Lynraskt montert én gang for alle
  • Kan konfigureres til alle behov på bestilling

BiWire Jumper Silver er en enkel og ofte oversett snarvei til bedre lyd hvis høyttaleren din har biwire-tilkoblinger med metallbøyler som sammenkobler de to terminalparene. Hvis av en eller annen grunn foretrekker singlewire-høyttalerkabler – og det er mange som gjør – må terminalene kobles sammen for å få signalet frem til alle elementene i høyttaleren.

Høyttalerprodusentene bruker vanligvis forgylte metallbøyler til formålet, men selv om de er rike, er de ikke optimale for å lede et komplekst lydsignal. Ved å bruke AudioQuests eksklusive jumperkabler, kommer du utenom signaldegraderingen i bøylene og får maksimalt ut av både singlewire-høyttalerkablene, høyttalerne og resten av systemet ditt.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede plugger
BiWire Jumper Silver har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er allerede det metallet i verden som leder strøm best, og i PSS-kvalitet har AudioQuest behandlet overflaten slik at den er ekstremt glatt. Det er nettopp på overflaten at mesteparten av signalet går, og PSS-sølv får derfor en enestående ledningsevne. Pluggene er også laget av rent kobber med sølvbelagte kontaktflater – en løsning med enda bedre ledningsevne enn vanlig forgylling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her