HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + DALI FAZON MIKRO + FAZON MIKRO VOKAL + SUB E-9 F Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS AVR er for deg som elsker hjemmekino og musikk, men som hater kompliserte apparater og lange kabler gjennom stua. Her får du ekte 5.1-kanals surround med kompakt design, flott finish, enkel betjening og trådløse bakhøyttalere.

HEOS AVR / HEOS 1 / DALI FAZON MIKRO / FAZON MIKRO VOKAL / SUB E-9 F – verdens enkleste, ekte surroundhjemmekino for hele familien

  • Ekte surroundlyd med senterhøyttaler, råsterk subwoofer og trådløse bakhøyttalere
  • Ekte hi-fi-musikkopplevelser i stereo
  • Kompakt design og enkel betjening med HEOS-appen (også tradisjonell fjernkontroll)
  • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon

HEOS AVR er en ny og genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. I ett kompakt og stilrent kabinet får du en fullverdig 5-kanals løsning med helt ekte surroundlyd som plasserer deg i sentrum av begivenhetene, akkurat som på kino.

HEOS AVR er vinner av den prestisjetunge EISA-prisen som "Best Product 2017-2018 – Home Theatre Solution". En utmerkelse som bare tildeles produkter helt utenom det vanlige!

God hi-fi-lyd med ultrakompakt design, ekte aluminium, trådløse bakhøyttalere og kraftig subwoofer
De ultrakompakte DALI-høyttalerne er laget i ekte aluminium og elegant, høyglanslakkert i sort eller hvit. De sørger for flott hi-fi-lyd i front- og senterkanaler, og noe nytt og unikt er at du nå kan få en høykvalitets hjemmekino uten måtte trekke lange kabler ut til bakhøyttalerne. De smarte HEOS 1 er nemlig trådløse! Dermed ryker et av de eldste og sterkeste argumentene mot å velge en hjemmekinoløsning i stua.

Den kraftige SUB E-9F er en kompakt og velspillende subwoofer i enkelt og stilrent DALI-design. Med sitt 9" element og 220 watt innebygget forsterker sørger den for at du får en virkelig god bunn i lyden, enten det er film eller musikk som står på menyen.

HEOS/DALI-anlegget ditt vil bli det naturlige midtpunktet for hele familiens underholdning i stua. Alle kan forstå seg på bruken av det, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige! Kom innom og opplev systemet hos Hi-Fi Klubben! 

Les mer om HEOS AVR
Les mer om HEOS 1 HS2
Les mer om DALI FAZON MIKRO
Les mer om DALI FAZON MIKRO VOKAL
Les mer om DALI SUB E-9 F

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.