Hopp til innhold

AudioQuestMackenzie (XLR)Signalkabel (sett)

Avansert signalkabel for deg som vil skjemme bort anlegget litt ekstra. Ledere i ultrarent PSC+-kobber. Fås både i RCA- og XLR-utgave.
sett4 998,-
Forventet på lager torsdag 29. juni 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Mackenzie – avansert signalkabel til seriøse anlegg

Mackenzie er en avansert signalkabel med ledere av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+). I denne eksklusive kobberkvaliteten er overflaten dobbeltpolert så ekstremt ren og glatt at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Sammenlignet med den mer økonomiske Red River-modellen får du også en mer avansert 3-lags utgave av NDS-systemet, og pluggene er laget i en finere kvalitet av kobber, som også er forsølvet for optimal ledningsevne (Hanging-Silver).

Mackenzie kan for eksempel brukes i et høykvalitets stereosystem til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en CD-spiller eller separat DAC til en forsterker, eller til/fra et RIAA-trinn hvis du vil gjøre stas på platespillerlyden.

AudioQuest Mackenzie signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa