Hopp til innhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest NRG-Y3

2 498,-stk
Forventet på lager onsdag 25. oktober 2023
 Oppleves i
God strømkabel til de elektriske komponentene dine. Ledere i LGC (Long Grain Copper) og gjennomtenkt, solid konstruksjon.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest NRG-Y3 – god strømkabel med gode lederegenskaper og solid konstruksjon

  • Gode lederegenskaper for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Ledere i LCG (Long Grain Copper)
  • Gjennomtenkt konstruksjon (Semi-Solid Concentric-konfigurasjon)
  • Elegant laget
  • Fås i lengder fra 1 meter
NRG-Y3 er en god strømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i elektriske komponenter som en forsterker, en subwoofer, en TV eller en platespiller.

NRG-Y3 er et solid konstruert og har ledere i LCG (Long Grain Copper) med gode lederegenskaper som gir minimalt med motstand når strømmen overføres. Lederne er lagt i et gjennomtenkt mønster for at de ikke skal interferere med hverandre og skape støy, og for at de ikke skal gå ut av posisjon i kabelen.

NRG-Y3 fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkabelen er en viktig komponent i anlegget ditt, og den blir ofte oversett. Riktignok skal den bare håndtere et begrenset frekvensområde, men det kraftige signalet skaper til gjengjeld en stor utfordring i forbindelse med ut- og innstråling av elektromagnetisk støy. Strømkabelen ligger typisk tett inntil signalkablene i anlegget, og dermed er forholdene lagt til rette for at de skal kunne påvirke hverandre.

Både analoge og digitale apparater (ikke minst D/A-konvertere og CD-spillere) er følsomme overfor denne støyen som spesielt på gode anlegg kan ødelegge de fineste nyansene og påvirke definisjonen i lydbildet som du har betalt så dyrt for. Her kommer strømkabelen inn i bildet som en økonomisk overkommelig oppgradering som kan gi den avgjørende touchen til den musikalske opplevelsen din.

Hvis du vil gå endå lenger, kan du få aktive strømfiltre og ”conditioners” som ytterligere renser strømsignalet for den støyen som apparatene utstråler innbyrdes samt støy fra vaskemaskiner, kjøleskap og andre ting som er koblet på strømnettet både i og utenfor for hjemmet ditt. Men det gjør det ikke mindre viktig å bruke en ordentlig strømkabel. Prøv det – det eneste du risikerer er å bli positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)3

Anmeldelser


5.0
9 anmeldelser
5
9
4
0
3
0
2
0
1
0
Martin
Norge
8/23/2023
Martin
Norge
Herr
Nederland
8/17/2023

Utmerket kvalitet

Herr
Nederland
Guttorm
Norge
8/9/2023

veldig fornøyd. kan høre godt i alle rom. 👌

Guttorm
Norge
Alexander
Danmark
8/5/2023

Perfekti

Alexander
Danmark
Sascha
Tyskland
7/1/2023

Pluggen kan ikke vri seg som med andre produkter som bare er skrudd på den Kabelen er veldig godt konstruert Hva litt fysikk endrer lyden er fenomenal

Sascha
Tyskland