Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
In-wall høyttalere

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

9 998,-stk
Hvit

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Varen inngår i et system eller pakke
Vil du ha overbevisende hi-fi-opplevelser uten store høyttalere? Bygg en fullblods løsning inn i veggen! Egnet til både hjemmekino og musikk.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins CWM7.4 S2 – eksklusiv treveis in-wall-høyttaler i seriøs hi-fi-kvalitet

  • Lydkvalitet på høyde med mange tradisjonelle gulvhøyttalere
  • Perfekt som front- og senterhøyttaler i en ambisiøs innbyggingshjemmekino
  • Imponerende bass og dynamikk
  • Enkel og sikker montering uten verktøy med QuickDogs-systemet
  • Kan brukes med eller uten backbox

CWM7.4 S2 er en unik innbyggingshøyttaler som presterer hi-fi-lyd som er fullt på høyde med et par gode gulvhøyttalere. Den vil være et perfekt valg som frontkanaler i en ambisiøs innbyggingshjemmekino, for eksempel supplert med takmodellen CCM7.5 S2 til surroundkanaler.

Hvis du vil gå hele veien, så kan du naturligvis også bruke CWM7.4 S2 som side/bakkanaler og få en kompromissløs, audiofil løsning. CWM7.4 S2 klarer seg også strålende når det kommer til vanlig stereolyd. Her kan du forvente utallige store musikkopplevelser fra de diskre firkantene på veggen.

Continuum og Carbon Dome

CWM7.4 S2 er utstyrt med fire 4” elementer – to som er utelukkende til bass og to Continuum-elementer til bass/mellomtone. Sammen produserer de et imponerende dypt lydbilde, selv uten hjelp fra en separat subwoofer. Den eksklusive Carbon Dome-diskanten er hentet direkte fra B&Ws egen 700-serie, noe som garanterer overlegen luftighet og detaljnivå i lyden.

B&W CWM7.4 S2 leveres med frontgrill i matt hvit finish. Den kan spraylakkeres hvis du ønsker en annen farge.

OBS: CWM7.4 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere versjon av CWM Cinema 7. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyd uten problemer hvis du ønsker det.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger gir lyd i særklasse

CWM7.4 S2 rommer en rekke tekniske løsninger fra B&Ws eksklusive 700-serie, og det er derfor ikke så rart at du får en lydkvalitet som er helt i særklasse, til tross for at høyttalerne er skjult i vegger og tak.

Den avanserte Carbon Dome-diskanten leverer for eksempel et detaljnivå og en musikalitet som de færreste konkurrentene kommer i nærheten av. Og to 4” Continuum bass/mellomtone-elementer bidrar med en utrolig klar og musikalsk gjengivelse av stemmer og instrumenter. De suppleres av ytterligere to 4” elementer til den dypeste bassen. Alt i alt er dette rikelig til å fylle en vanlig stue med lyd i overbevisende hi-fi-kvalitet.

Enkel montering

CWM7.4 S2 er usedvanlig enkel å montere i veggen. Når utskjæringshullet først er laget, så kan du pakke ned verktøykassen og ordne resten med bare nevene. Med B&Ws smarte QuickDogs-system starter du med å feste den separate monteringsrammen i veggen ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kabelendene fra taket i de to klemmeterminalene og klikker selve høyttaleren på plass. Til slutt setter du på den magnetiske frontgrillen.

B&W CWM7.4 S2 kan brukes med eller uten backbox, BB LCR7.

Se artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”

OBS: Hvis du monterer innbyggingshøyttalere i yttervegg eller tak og derav bryter en dampsperre, skal du av sikkerhetsmessige årsaker alltid bruke en anbefalt backbox. I andre vegger og tak kan anbefalt backbox også brukes, men større backbox kan monteres eller bygges med fordel for enda mer bass. Rådfør alltid med din tømrer eller HiFi Klubben hva som er den beste løsningen for deg

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.4 S2

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)45-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)43-33.000 Hz
Følsomhet86 dB

Anmeldelser


4.5
2 anmeldelser
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalte produkter

C53
Effektforsterker til installasjon
63 998,- / Stk