Hopp til innhold

Suveren hi-fi med
musikk
i blodet

Norske Hegel er spesielt kjent for sine bunnsolide forsterkere, som skjemmer deg bort med suveren musikalitet og masse kraft. Med Hegel låter det alltid naturlig og "riktig", enten du spiller fra analoge eller digitale musikkilder.

Det er ganske få produsenter på markedet som kan kombinere den analoge musikaliteten og den digitale klarheten i ett og samme produkt. Norske Hegel er en av dem. Deres prisbelønte forsterkere spiller med en unik musikalitet som passer til all slags musikk, enten det er en følsom kammertrio eller rock med full styrke. Ikke for varmt, ikke for klinisk, ikke for voldsomt – bare totalt kontrollert og åpenbart riktig uansett volum.

 

3 MODELLER 
HVILKEN HEGEL PASSER FOR DEG?

LUKSUS
TIL ALL DIN MUSIKK

Hegel H95 og DALI OPTICON 6 MK2 er et stereoanlegg i full størrelse for kresne musikkelskere. H95 er en audiofil og ekstremt velspillende 2 x 60 watt analog stereoforsterker som gir deg den ekte Hegel-opplevelsen til en pris som fortsatt er overkommelig for vanlige entusiaster.
Se mer

MASSEVIS AV
AVANSERTE
MULIGHETER

Hegel H120 og DALI RUBICON 6 er et audiofilt stereo-musikksystem med ekstra godsaker både i teknologi og finish. Du får bl.a. 2 x 75 strømsterke analoge watt, eksklusiv innebygd D/A-konverter, elegant metallfinish og kompakte gulvhøyttalere i lakk eller ekte trefiner.
Se mer

Når kun
det beste
er godt nok

Hegel H390 og B&W 803 D4 er et tungt og kompromissløst analogt high-end stereo musikksystem som vil gi deg unike musikkopplevelser i mange år fremover. Du får alt det beste av det både Hegel og Bowers & Wilkins kan lage av tekniske godbiter, og den massive analoge effektdelen i forsterkeren sikrer deg et ekstremt dynamisk og detaljert lydbilde.
Se mer

Hegel sverger til de gamle kunstene med tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende high-end høyttalere i et urokkelig jerngrep. For eksempel de store modellene i 800-serien fra Bowers & Wilkins. Men Hegel er ikke gammeldags, tvert imot. Produktene deres er spekket med avansert teknologi, slik at du kan nyte både analoge og digitale musikkilder i suveren hi-fi-kvalitet – fra vinyl til Spotify.

Kom innom HiFi Klubben din og opplev Hegel - gåsehuden er gratis!

KOMPROMISSLØS
KVALITET
FOR ENHVER PRIS

Tunge strømforsyninger med ekstrem kraft, håndtilpassede transistorer, avanserte tilkoblinger og innebygde D/A-konvertere av høy kvalitet. Dette er bare noen av godsakene du kan finne i en Hegel-forsterker. Topp kvalitet for hver krone. Alltid.

STREAMING
I LUKSUSKLASSEN

Stream musikken din på den enkle måten med Spotify Connect og AirPlay – eller gå all-in og nyt 24-bits HD-kvalitet med Roon, TIDAL HiFi og MQA via datamaskinen. Hegel sørger alltid for å levere best mulig lydkvalitet, uansett hvordan du streamer musikken din.

GODLYD
TIL PLATESPILLER

Dine elskede vinylplater fortjener å bli bortskjemt med en kompromissløs RIAA-forsterker. Hegel V10 gir deg den suverene analoge lyden som har gjort Hegel-forsterkerne legendariske blant anmeldere og musikkelskere over hele verden.

SOUND ENGINE
SUVEREN LYD

Hegels unike SoundEngine-teknologi kombinerer fordelene med klasse A og klasse AB uten å gi deg ulempene. Du får masse finesse og krefter, uten at strømforbruk og pris går i taket. Hørbart genialt.

STILRENT
SKANDINAVISK
DESIGN

De minimalistiske og solide Hegel-frontene er laget av ekte aluminium på de fleste modellene. Det signaliserer overskudd og kvalitet, og det enkle frontdisplayet forteller deg nøyaktig hva du trenger – verken mer eller mindre.