HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Reelle priser i stedet for rabatter

Når du handler i Hi-Fi Klubben koster tingene det som står på skiltet – hverken mer eller mindre. På denne måten er det ingen som trenger å kaste bort tiden på å prute, og ingen blir snytt bare fordi de er dårligere til å forhandle enn andre kunder.

Hvis du uten videre kan forhandle prisen på en nyanskaffelse ned med 10, 20 eller 30 prosent  – uansett om det er en vaskemaskin, et stereoanlegg eller noe annet – så kan det nesten bare skyldes to ting: Enten har den opprinnelige prisen vært alt for høy, eller så lar du bare neste kunde få sorteper. Ikke noe er gratis, heller ikke rabatter.

Vår svært strenge rabattpolitikk i Hi-Fi Klubben er absolutt ikke et uttrykk for grådighet. Vi ønsker tvert imot å stå for et reelt alternativ i bransjen: Alle kunder får de samme lave prisene hos oss, og verken pelser, dresser, talegaver eller store lommebøker får oss til å forandre på det prinsippet!

Unntaket som bekrefter regelen

Av og til skjer det at vi selger demomodeller eller restlagre til nedsatte priser. Dette har sin naturlige forklaring i at ingen kan forvente at man skal gi full pris for det siste demoeksemplaret av en utgående modell. Men når det gjelder sortimentet vårt, er holdningen klar: Vi gir deg lavest mulig pris i utgangspunktet – til gjengjeld går vi ikke ned i pris uansett hvor lenge du spør! Det syntes vi er mest fordelaktig for alle parter, og derfor er vi faktisk stolte av ryktet vårt om at vi aldri gir rabatter i Hi-Fi Klubben.