Hopp til innhold
TV-feste

Vogel's MotionMount NEXT 7355

4 999,-
Ny pris 7 999,-Spar 3 000,-
 Produktet står i HiFi Klubben Bergen
VESA universalveggfeste med motor, app-styring og automatiske funksjoner. Passer til TV-er fra 40 til 65” og kan dreies loddrett og vannrett.

Les mer:

Beskrivelse

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – dreibart VESA universalveggfeste med innebygget motor til TV-er fra 40 til 65 tommer

MotionMount NEXT 7355 er et VESA universalveggfeste med innebygget motor som kan styres fra sofaen med en smarttelefon eller et nettbrett. Passer til skjermer fra 40 til 65 tommer.

MotionMount NEXT 7355 kan justeres 120 grader vannrett, 20 grader loddrett og 65 cm i dybden, slik at du alltid får optimal innsynsvinkel når du ser på film og TV. Alt sammen styres enkelt fra den brukervennlige appen til smarttelefon og nettbrett. Når du slår av TV-en, trekker festet automatisk skjermen inntil veggen, slik at den tar minst mulig plass. Den siste TV-posisjonen blir alltid husket, slik at du ikke trenger å posisjonere TV-en på nytt neste gang du slår den på.

TV-fester er ofte penest når de er godt gjemt bak skjermen. MotionMount NEXT 7355 er imidlertid et godt kompromiss mellom design og funksjonalitet. Festet monteres på veggen med et rundt deksel, og alle synlige ledd er avrundet i kantene for en elegant look. Finishen i sort og metall er en perfekt match til de fleste av dagens TV-er.

Avstanden til veggen er på bare 7,2 cm når festet er skøvet helt inn. På tross av dette kan TV-en trekkes hele 72 cm ut fra veggen, og med den bunnsolide konstruksjonen kan du være trygg på at alt forblir på sin rette plass.

Enkel montering og kontroll på kablene

MotionMount NEXT 7355 er konstruert med et smart skinnesystem som gjør det enkelt å rette TV-en inn til perfekt vannrett posisjon etter montering. Dette gir ro i sjelen når du skal bore hullene i veggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholdesystem som elegant samler kablene og sørger for at de ikke henger og dingler under TV-en når du trekker den ut fra veggen.

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 fås i sort finish.

OBS: Den avbildede kabelskinnen (NEXT 7840) er ekstrautstyr.

Tekniske spesifikasjoner

Maksimal løfteevne30 kg
Innebygget vaterNei
Horisontal rotasjon60 °
Vertikal rotasjon20 °
Innebygget motor for automatisk justeringJa