Hopp til innhold

Bowers & WilkinsCWM7.3 S2In-wall høyttalere

Kompromissløs hi-fi kan også komme fra en høyttaler som er diskre bygget inn i veggen. En spennende løsning til både musikk og hjemmekino.
Hvit

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 – eksklusiv treveis in-wall-høyttaler i kompromissløs hi-fi-kvalitet

CWM7.3 S2 er en stor, kompromissløs og audiofil treveis in-wall-høyttaler som kan tilfredsstille selv svært kresne ører. I forhold til den billigere CWM7.4 S2 er den utstyrt med hele to solide 6” Aerofoil basselementer, og som kronen på verket får du også B&Ws unike Continuum FST-mellomtone som gir en fantastisk gjengivelse av stemmer og instrumenter.

CWM7.3 S2 er den største modellen i B&Ws CI700 S2 high-end-serie. I forhold til den billigere CI600-serien har 700-modellene enda bedre elementer, eksklusivt delefilter og (bortsett fra CCM7.5 S2) integrert backbox med Flowport refleksavstemming. Dette gir full kontroll over de dype frekvensene og en dramatisk forbedret lydkvalitet til musikk og filmlyd.

Egnet til både musikk og hjemmekino

Uansett om det er snakk om musikk eller filmlyd, så vil CWM7.3 S2 gi deg prestasjoner og kraft som uten problemer kan hamle opp med mange tradisjonelle høyttalere i den eksklusive klassen. CWM7.3 S2 er det opplagte valget til hovedanlegget ditt der det skal være så bra som mulig. Det kan enten være i stereoanlegget eller som frontsystem i hjemmekinoen din. CWM7.3 S2 vil også være en super senterhøyttaler, og til denne bruken kan mellomtone/diskant-modulen roteres 90 grader, slik at du får korrekt spredning av lyden.

Toppkvalitet lønner seg i lengden

Hvis du vil ha innbyggingslyd i toppkvalitet, så er CWM7.3 S2 den ultimate løsningen, eventuelt supplert med de mindre vegg- eller takhøyttalere fra CI700 S2-serien i side/bakkanaler og andre rom. Og hvis du uansett skal gjennom arbeidet med å planlegge og gjennomføre en innbyggingsløsning – hvorfor ikke få det maksimale ut av det? I forhold til de totale omkostningene med f.eks. en ombygging er merprisen for å velge høyttalere i toppkvalitet en dråpe i havet, og du vil glede deg over de suverene lydopplevelsene i mange år fremover.

OBS: CWM7.3 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere versjonen av CWM7.3. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyden uten problemer hvis du ønsker det.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Høydepunkter

  • Continuum FST-mellomtone og Aerofoil basselementer
  • Fremragende lyd både i stereo og som frontkanaler i gode surroundsystemer
  • Også egnet til større stuer
  • Roterbar mellomtone/diskant-modul ved bruk som senterhøyttaler
  • Integrert backbox med ekstra reservoir-box

Tekniske spesifikasjoner

Følsomhet90 dB
Frekvensområde (-3dB)45-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)43-33.000 Hz
Impedans8 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.3 S2

Anbefalte produkter

NAD M33 Integrert forsterker
Integrert forsterker
69 998,- / stk
12
NAD CI 980 Effektforsterker til installasjon
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / stk