Hopp til innhold

Vi møtte legenden i et eksklusivt intervju

HIFI SCENEN TALKS
JEAN-MICHEL JARRE

Møt legenden Jean-Michel Jarre i Hi-Fi Scenens eksklusive intervju, hvor han forteller om hvordan han jobber i studioet sitt, og hvordan han gjennom sin 40 år lange musikalske karriere har latt seg fascinere av lyd.

Jarres kommende album ’Electronica 1: The Time Machine’ består av 16 unike samarbeid med en lang rekke anerkjente musikere, blant annet Little Boots, M83, Tangerine Dream, Gesaffelstein og 3D fra Massive Attack.

Jeg har lenge hatt lyst til å fortelle historien om elektronisk musikk fra mitt perspektiv og med utgangspunkt i mine erfaringer – fra da jeg startet til i dag

"Jeg planla derfor å samarbeide med en rekke artister som har vært - direkte eller indirekte - knyttet til den elektroniske musikkscenen gjennom de fire siste årtiene jeg har komponert elektronisk musikk. Det er folk jeg ser opp til på grunn av deres enkeltstående bidrag til sjangeren vår, folk jeg er inspirert av og som har en umiddelbar gjenkjennelig lyd. I starten ante jeg ikke hvordan dette prosjektet ville utvikle seg, men jeg var lykkelig da alle jeg hadde henvendt meg til takket ja til min invitasjon", forteller Jean-Michel Jarre.