Hopp til innhold

Denon CEOL Piccolo N4 + Argon 6350 Musikksystem med streaming

CEOL Piccolo med 6350 er et supert minisystem med Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay, app-styring, 2 x 40 watt og et par solide og kompakte hi-fi-høyttalere. Alt du trenger for trådløs musikk i god kvalitet. Sort eller hvit.

Varenummer: {{bundle.code}}

{{bundle.lowestPrice}} /sett

Høydepunkter Denon CEOL Piccolo og Argon 6350 – elegant minisystem med god lyd, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og utallige muligheter

  • Svært kompakt og elegant design
  • Trådløs musikkstreaming via både Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og wi-fi
  • God lydkvalitet til å være et minianlegg
  • Praktisk app-styring for både iOS og Android
  • Optisk digitalinngang for TV-lyd i optimal kvalitet

Denons populære og ultrakompakte CEOL Piccolo minianlegg gir deg Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay og hele 2 x 40 kvalitetswatt. Du kan fjernstyre anlegget fra smarttelefonen/nettbrettet med Denons gratis Remote App (iOS/Android), og sammen med de kompakte Argon-høyttalerne har du alt som skal til for å spille trådløs musikk i god kvalitet.

Utallige trådløse muligheter
Bluetooth gir deg rikelig med praktiske, trådløse muligheter, og med Spotify Connect og et Spotify-abonnement kan du spille musikk trådløst fra Spotify-appen som du kjenner fra iOS eller Android.

I tillegg til Spotify kan du høre på titusenvis av radiostasjoner fra Internett, inkludert en lang rekke av de populære, landsdekkende DAB-kanalene samt spesialkanaler fra hele verden. Og med wi-fi kan du streame hele musikksamlingen din fra PC/nettverksharddisk eller direkte fra Apple iOS-produkter via AirPlay.

Ekte stereo med to høyttalere
Argon 6350 er en kompakt, velspillende og økonomisk universalhøyttaler i Argons smarte Curve-design. Du kan henge den på veggen, sette den i hylla eller plassere den på stativ. Uansett hvilken løsning du velger, så får du en imponerende åpen og dynamisk lyd i ekte stereo for en billig penge. Et solid og kompakt alternativ til en trådløs alt-i-ett høyttaler som aldri kan levere det samme autentiske og tredimensjonale lydbildet, uansett hvor godt den er konstruert.

Les mer om Denon CEOL Piccolo N4
Les mer om Argon 6350

Anmeldelser

4,0

Basert på 2 anmeldelser fra kresne medlemmer

Aas Ove Sundmoen

Supert anlegg til prisen, men kablet nett er nesten et must.

4 måneder siden

Werner Frøland

Veldig fornøyd med dette anlegget. Fin bass og diskant som er godt ballangsert. Servisen i Haugesund HiFi senter er kjempe god. Vil absolutt anbefale dette anlegget.

4 måneder siden

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her