HiFi Klubben

Hopp til innhold
Demotorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på Argon

12 måneder gebyr- og rentefri betalingsutsettelse

NAD C316 v2 + DALI Zensor 1 Stereoanlegg

{{bundle.price}} /system
NAD C316 v2 + DALI Zensor 1 Stereoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

NAD C316 v2 og DALI Zensor 1 er kompakte produkter som gir deg fullvoksen hi-fi-lyd til en god pris.

  • Imponerende lyd og kraft til prisklassen
  • Dedikert platespillerinngang (MM)
  • Enkelt og kompakt design
  • Høykvalitets hodetelefonutgang
  • Soft Clipping og PowerDrive-teknologi

C316 v2 er en kompakt, svært god og veldig prisgunstig, analog stereoforsterker. Her får du god lydkvalitet og alt som er nødvendig til et tradisjonelt stereoanlegg, inkludert dedikert platespillerinngang og en høykvalitets hodetelefonutgang.

ZENSOR-serien er lydkvalitet og design på et overraskende høyt nivå hvis man tar prisen med i beregningen. Lydbildet er musikalsk, detaljert og sammenhengende, og all slags musikk og filmlyd formidles med klarhet og finesse. ZENSO-høyttalerne er heller ikke spesielt kritiske i forhold til det utstyret man kobler dem til, og vil ikke gi deg ubehagelige overraskelser selv om du parer dem med en forsterker som ikke akkurat er high-end. Men akkurat som andre kvalitetshøyttalere trives de best sammen med et godt anlegg.

Les mer om NAD C316 v2

Les mer om DALI Zensor 1

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her