HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kom på kvelds-event på HiFi Day i din lokale HiFi Klubben-butikk

Også i år arrangerer vi HiFi Day der vi hyller den gode lyden i alle HiFi Klubbens butikker. I den anledning vil vi gjerne invitere deg til et spennende kveldsarrangement, der temaet denne gangen er LYDEN AV FORTIDEN.

Tid: Onsdag kveld den 5. februar

Sted: Din lokale HiFi Klubben-butikk

HiFi Klubben har solgt hi-fi i toppkvalitet i 40 år, og mange nye musikkmedier og teknologier har dukket opp i løpet av disse årene. Noen har forsvunnet igjen, verden har blitt digital, og vinyl har fått et enormt comeback. Har den teknologiske utviklingen faktisk gitt oss bedre lyd, eller var hi-fi egentlig bedre i gamle dager? La oss finne ut av det sammen!

Opplev forskjellen på hi-fi før og nå

Denne kvelden vil vi spille musikk på hi-fi-anlegg av høy kvalitet fra forskjellige epoker. Da kan du oppleve forskjellen på god lyd fra i går og i dag med dine egne ører, og det kommer garantert ikke til å gå rolig for seg. Vi gleder oss til å høre din mening om saken.

Det vil selvfølgelig bli en pause til å strekke på beina underveis, og vi sørger også for litt snacks og drikke. Du er velkommen til å invitere med en venn (husk å melde på to personer).

Program

18.30-19.00: Åpne dører med MQA-streamet jazzkonsert live fra London

19.00-21.00: Demo av gamle vs. nye hi-fi-anlegg

Eksklusiv live HD-streaming og lyttetest av din egen vintage-hi-fi

I en halvtime før hovedarrangementet starter, kan du også oppleve en eksklusiv live-streaming av en jazzkonsert i London. Streamingen er eksklusivt arrangert av Bluesound. Det streames i høyoppløst MQA-lyd, som du kanskje allerede kjenner til fra TIDAL HiFi og anlegg fra Bluesound, NAD og DALI.

Du vil bli blant de første i verden som får denne eksklusive lydopplevelsen som en livestream. Så møt opp i god tid, og få en prøvesmak på fremtidens lydkvalitet.

Etter hovedarrangementet vil du også kunne oppleve lyden fra ditt eget eller andre deltageres medbragte vintage-utstyr i forhold til – eller i kombinasjon med – butikkens nye anlegg. Er det gamle hi-fi-anlegget ditt fortsatt i toppklasse, eller blir det danket ut av moderne utstyr? Nå kan ørene dine avgjøre det selv.

Meld deg på her »