HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Trådløs og elegant

Steng støyen ute og nyt musikken

B&W PX er en trådløs hodetelefon som gir deg alt du har drømt om: Bluetooth, støyreduksjon, lekkert design, overlegen brukervennlighet og lydkvalitet helt på topp. Så bra kan det gjøres i dag. Kan forhåndsbestilles nå!

PX er bærbar musikkglede på et nivå som du aldri har sett eller hørt før. Når hodetelefonen din kommer fra den verdensberømte engelske høyttalerspesialisten Bowers & Wilkins får du selvfølgelig lyd og finish i særklasse. Men PX kan mye mer enn bare det – den skjermer deg nemlig effektivt fra omverdenens støy med støyreduksjon, og smart av/på gir deg en perfekt brukeropplevelse under alle forhold.

Genial i bruk med smart av/på

PX har innebygde sensorer som helt automatisk sørger for å slå av og på både hodetelefonen og avspillingen, avhengig av om du vil lytte, snakke eller bruke ørene dine på egen hånd. Her slipper du en hel del knappetrykking både hjemme og når du er på farten.

Vil du høre på musikk? PX slår seg på automatisk når du plukker den opp. Skal du bare si noe til den som sitter ved siden av deg? PX stopper avspillingen på musikk-appen når du løfter en ørekopp eller henger den rundt halsen – og den går selv tilbake til avspilling fra samme sted når du er klar til å lytte igjen. Legg PX fra deg, og den slår selv av strømmen og stopper musikk-appen din. Du kan ha PX klar på standby i månedsvis – bare plukk den opp, så er du klar til å lytte. Enkelt og genialt.  

 

Støyreduksjon i særklasse

PX er ikke bare utrolig brukervennlig. Den er også den første B&W-hodetelefonen med aktiv elektronisk støyreduksjon, også kalt noise cancellation eller ANC. Og heller ikke her er B&W fornøyde med å gjøre som de andre. De har brukt tusenvis av timer på å optimalisere funksjonen, slik at den kveler støyen fra omgivelsene uten å samtidig suge livet ut av musikken. Dette er et ekte hi-fi-produkt!

Med den dedikerte B&W-appen kan du finjustere støyreduksjonen, slik at den for eksempel demper maksimalt på en støyende togreise. Senere kan du skifte over på en mildere innstilling hvis du for eksempel vil følge litt med i trafikken eller være klar når kabinpersonalet kommer for å spørre om du vil ha mer kaffe.

Design og lydkvalitet i luksusklassen

Designet i børstet aluminium, rustfritt stål og ekte lær er både unikt og solid, og når PX skal på tur i ryggsekken eller kofferten kan du rotere ørekoppene 90 grader, slik at den kan pakkes ned i det medfølgende, myke transportetuiet. Og den slår seg naturligvis av automatisk!

Du kan få PX i to flotte finisher: Space Grey og Soft Gold.

Vi tror du vil like mer enn bare denne siden