HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

Mars

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Vi møter Marius Kristoffersen som jobber deltid i Hi-Fi Klubben, som nomade mellom Oslo og Lillestrøm. Han har satt sammen et modernistisk anlegg han mener viser hva fremtiden kan by på. – Dette anlegget er trådløst, tilgjengelig, har nydelig lydkvalitet og kan tilpasses akkurat ditt rom, sier Marius. – Man må jo ikke la seg begrense av tradisjonelle tanker og former om hva stereo skal være!

Han har bygd anlegget rundt et møbel av merket CLIC, en produsent kjent for utrolig godt håndverk og kvalitet. CLIC gir gode tilpasningsmuligheter slik at hvert møbel blir unikt for hver kjøper. Man kan selv velge farge og utforming. – Man kan skjule anlegget om ønskelig, selv om jeg selv synes dette er så pent at det bør stå fremme i ethvert møblert hjem. Poenget er uansett at valget er ditt. Og med Bluesounds Powernode2-forsterker får du trådløs tilkobling og multiromsfunksjonalitet, forklarer Marius.

Han har valgt to Bowers & Wilkins 706-kompakthøyttalere. - Nærmere high-end lyd i mid-end prissjiktet tror jeg nok ikke du kommer, mener Marius. - Her får du en høyttaler med mye spilleglede og høy lydkvalitet, i en kompakt kasse. Alle elementene er nye og kraftig forbedret fra forgjengeren. Her får du Continuum-kone i mellomtonen og basselementet og karbonbasert diskant. Sistnevnte er faktisk like god som enkelte berylliumdiskanter som brukes av andre produsenter, til en vesentlig høyere pris, fortsetter han. – Og høyttalerne har samme hvitfarge som CLIC-møbelet, slik at du kan få et 100% matchende utseende om du vil.

- Kompakthøyttalere kan i mange tilfeller trenge litt hjelp ved høyt volum, kraftig bass eller når du ser på film. Derfor valgte jeg en utrolig god subwoofer som enkelt kan håndtere alle lave frekvenser, nemlig den nye Bowers & Wilkins DB3D, forteller Marius. – Det er en vanvittig presis og kraftig subwoofer som har integrert romkalibrering via en egen app. Dette betyr at du kan få den til å låte godt, uansett om stuen din er moderne eller mer klassisk i stilen. Rommet er ikke lenger en begrensning. Og hvis du ønsker å skjule anlegget, kan også denne stå inne i møbelet, takket være dens vibrasjonsfrie design, forklarer han.

Når Marius skal vise hvor bra et moderne anlegg kan høres ut, spiller han Kiesza med låten Hideaway . – Man må jo påspandere seg et Tidal Hifi-abonnement, så man virkelig får frem bassen. Da hører du hvor langt inn i fremtiden vi lever, avslutter han.

Ikke glem å sette av en del i budsjettet til kabler og tilkoblinger. Du kan se våre anbefalinger under "anbefalt tilbehør" inne på hvert av produktene.