HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

Mai

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Truls Skaabones er 25 år ung, og etter å ha jobbet i flere av Hi-Fi Klubbens butikker jobber han nå i Nettbutikken. Han er en lidenskapelig skater om sommeren og du finner ham i knedyp puddersnø vinterstid. – Det eneste som kan gjøre den deilige følelsen av å stå på brett bedre, er god musikk, sier Truls.

Med sin lidenskap til både musikk og utendørsaktiviteter var det i følge Truls liten tvil når han skulle sette sammen sitt anlegg. Han måtte finne noe som både spilte bra og som kunne fungere utendørs. - Bowers & Wilkins AM-1 utendørshøyttaler var det perfekte alternativet. Ikke bare tåler de vær og vind, men de kan også bære lyden fyldig og fint i et åpent landskap, sier Truls. – I tillegg ser de bra ut, og det kan jo være lurt når man samler folk til afterski, smiler han lurt.

Når det kom til forsterker og avspiller var valget enkelt. - Det måtte være noe som gjør at man slipper å bevege seg inn for å bytte låt og som alle på grillfesten kan legge til egne sanger i spillelisten på. Derfor falt valget på et HEOS AMP trådløst anlegg, fortsetter Truls. - Ved å kombinere den trådløse forsterkeren med de kraftige utendørshøyttalerne fra Bowers & Wilkins får man lyd som garantert slår selv de beste alt-i-ett-høyttalerne både på kraft og kvalitet, forklarer Truls.

- Lydkvaliteten på denne pakka er faktisk så god at man fint kan ta det med innendørs, og lure gjestene til å tro at du spiller fra et skikkelig stasjonært anlegg, mener Truls. For å vise hvor bra anlegget er velger han å spille The Mountains med sangen The Valleys. – Dette er en skikkelig drivende poplåt som smører øregangene ved hjelp av denne knallpakken, mener Truls. - Den har gode luftige detaljer og gir en fin dybde i bunn. Dessuten passer den godt til brettkjøring uansett årstid, avslutter han.