HiFi Klubben

Hopp til innhold

Månedens anbefaling

Mai

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Truls Skaabones er 25 år ung, og etter å ha jobbet i flere av Hi-Fi Klubbens butikker jobber han nå i Nettbutikken. Han er en lidenskapelig skater om sommeren og du finner ham i knedyp puddersnø vinterstid. – Det eneste som kan gjøre den deilige følelsen av å stå på brett bedre, er god musikk, sier Truls.

Med sin lidenskap til både musikk og utendørsaktiviteter var det i følge Truls liten tvil når han skulle sette sammen sitt anlegg. Han måtte finne noe som både spilte bra og som kunne fungere utendørs. - Bowers & Wilkins AM-1 utendørshøyttaler var det perfekte alternativet. Ikke bare tåler de vær og vind, men de kan også bære lyden fyldig og fint i et åpent landskap, sier Truls. – I tillegg ser de bra ut, og det kan jo være lurt når man samler folk til afterski, smiler han lurt.

Når det kom til forsterker og avspiller var valget enkelt. - Det måtte være noe som gjør at man slipper å bevege seg inn for å bytte låt og som alle på grillfesten kan legge til egne sanger i spillelisten på. Derfor falt valget på et HEOS AMP trådløst anlegg, fortsetter Truls. - Ved å kombinere den trådløse forsterkeren med de kraftige utendørshøyttalerne fra Bowers & Wilkins får man lyd som garantert slår selv de beste alt-i-ett-høyttalerne både på kraft og kvalitet, forklarer Truls.

- Lydkvaliteten på denne pakka er faktisk så god at man fint kan ta det med innendørs, og lure gjestene til å tro at du spiller fra et skikkelig stasjonært anlegg, mener Truls. For å vise hvor bra anlegget er velger han å spille The Mountains med sangen The Valleys. – Dette er en skikkelig drivende poplåt som smører øregangene ved hjelp av denne knallpakken, mener Truls. - Den har gode luftige detaljer og gir en fin dybde i bunn. Dessuten passer den godt til brettkjøring uansett årstid, avslutter han.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her