HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

God lyd til studiestart

Stipendvennlige anlegg til rommet

Snart begynner det nye skole- og studieåret, og det er på tide å dykke ned i de tykke bøkene og fylle hodet med kunnskap igjen. Vi har samlet noen stipendvennlige anlegg og høyttalere, slik at du kan nyte avslappet musikk på rommet når du leser og skru opp lyden velfortjent med partylista når fredagen kommer.

Med god musikk i bakgrunnen leser pensum nesten seg selv, og det blir litt enklere å studere. Her finner du anlegg og høyttalere til alle behov, uansett om det er snakk om Bluetooth, streaming eller vinyl. Vi hjelper deg også med å finne den rette løsningen til studiehverdagen i butikkene våre, der du selvfølgelig kan både se og høre alt før du handler.