HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

BYTT TIL NYTT - SPAR 10%

Lever det gamle anlegget ditt og spar 10% på et nytt et
Har det gamle hi-fi-anlegget ditt blitt foreldet? Bruker det for mye strøm? Er det ødelagt og ikke verdt å reparere? Grip sjansen til å komme godt ut av det, og spar i samme slengen 10% på et splitter nytt hi-fi-anlegg etter eget valg.

For å rabatten på 10% trenger du bare å ta med det gamle utstyret ditt under armen og levere det i din lokale HiFi Klubben-butikk. Når det er gjort, er du fri til å sette sammen det nye anlegget ditt bestående av en hi-fi-forsterker og et tilhørende par med hi-fi-høyttalere.

Hvis du for eksempel har sett på et produkt som sjelden kommer på tilbud, så har du alle tiders sjanse nå. Vi sørger selvfølgelig for at det gamle utstyret ditt får en profesjonell og miljømessig riktig behandling når du har tatt farvel med det.
OBS: Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer.

FINN DITT NYE STEREOANLEGG >>

40 år med god lyd
Nå har HiFi Klubben kjempet for den gode lyden i 40 år. Lyden som får hjertet til å banke fortere og som gir deg gåsehud over hele kroppen. Det er denne lyden som kommer ut av et ordentlig hi-fi-anlegg med ordentlige høyttalere.

Også i år feirer vi HiFi Day i februar – denne gangen under temaet THE SOUND OF VINTAGE. På selve dagen inviterer vi deg til en spennende kvelds-event i butikkene våre, der du kan oppleve hvordan lyden av ekte hi-fi har utviklet seg gjennom tidene. Nytt eller vintage – hva foretrekker du?

Dette skjer i februar

HiFiDay_bund-banner_NO-2.jpg

HiFiDay_bund-banner_NO-3.jpg

HiFiDay_bund-banner_NO-4.jpg

Spar på anbefalte Bluesound systemer i februar

Opplev streaming og ekte hi-fi hånd i hånd. Spar på Bluesound i hele februar. Rabatten medfølger ved valg av dyrere høyttalere.