HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Månedens anbefaling

Juni

Alle våre ansatte er lidenskapelig opptatt av god lyd, og ønsker å dele denne lidenskapen med flere. Hver måned lar vi en av dem fortelle om et anlegg de synes skiller seg ut.

Raymond Hedum jobber i vår butikk i Sarpsborg. Han har valgt seg ut et anlegg bestående av to gulvstående Dali Opticon 6-høyttalere og en NAD C368 integrert forsterker. - NAD-forsterkeren er en kruttpakke uten like! Du kan koble koble til tv-en, platespiller, cd-spiller og andre kilder du måtte ønske. Her kan man montere et HDMI-kort for å få fullt utbytte av forsterkeren også til tv-bruk, anbefaler Raymond.

Dali Opticon-høyttalerne gir deg en herlig oppløst diskant som sørger for å fremheve detaljene i musikken. De kan spille både klassisk og rock på en
engasjerende måte som Dali er helt enestående på. Høytalerne har passe størrelse så de ikke blir for dominerende, og fås i flere farger som passer
interiøret hjemme i stuen din. - Lyden er luftig og detaljert og mellomtonen sitter som et skudd. Rett og slett en engasjerende høytaler som gir deg en herlig musikkopplevelse med en flott basslinje i bunn, sier Raymond.

Raymond anbefaler å legge til en Bluesound BluOS-innbyggingsmodul til NAD-forsterkeren. Da kan du strømme musikk fra de beste musikktjenestene der ute, og får tilgang til radio og lagret musikk. Du kan også nyte MQA Studiomaster-filer fra Tidal som gir uslåelig lydkvalitet. Ved å laste ned appen til telefonen din kan du nyte det beste fra den digitale musikkverden.

For å vise anleggets kvaliteter anbefaler Raymond låten Veto av engelske artisten Sohn. Dette er elektronikamusikk som virkelig får frem de beste egenskapene i anlegget. - Låten starter med en stemme som er krystallklar, etterfulgt av synthesizer med en feit basslinje som virkelig trøkker. Produksjonen og miksen er så bra at dette nok er min mest spilte demolåt. Når du drar volumknotten mot max vil du få et enormt lydbilde som virkelig fyller rommet du er i med herlige rytmer, sier Raymond.

- Jeg anbefaler dette anlegget på det sterkeste til alle som setter pris på skikkelig feit lyd. Her får du et utrolig fett musikkanlegg med kvaliteter som oppfyller alle krav, ifølge Raymond.